Zuzana Smatanová otvára dvere k novému albumu!

Už túto jeseň sa môžeme tešiť na očakávaný nový album charizmatickej speváčky Zuzany Smatanovej. Pripravovaný piaty štúdiový album bude niesť tajomný názov „DVERE“. Čo symbolizuje, nám poodhalila sama Zuzana: „Dvere pre mňa znamenajú prechod. Človek ich otvára každý deň a aj vďaka nim vie, čo je za stenou. Prešla som pomyselnými dverami do niečoho nového … hudobne, textovo a aj osobnostne, ale aj napriek tomu viem, že som to stále ja.“

Zuzana Smatanová - šťáb

Nový album bude obsahovať desať nových, autorských, slovenských pesničiek a jeden duet s jej kamarátom, spevákom Bystríkom. Piesne odzrkadľujú tie najreálnejšie pocity a postoje k tomu čo Zuzanu za ostatný rok postretlo a ako sama dodáva, nebolo toho málo.

Zuzana Smatanová - styling

O tom, že album už čoskoro príde na svet svedčí aj fotenie, ktoré speváčka nedávno absolvovala v Rakúsku. Fotografoval Jakub Gulyás, styling Boris Hanečka, vlasový styling Renáta Márová a o vizáž sa postarala Katka Kmecová. Fotenie prebiehalo v okolí starých domov, staníc a na poliach. Podľa slov Zuzany to bolo vďaka špičkovému štábu príjemné a zábavné, no chvíľami si prežili aj adrenalín. Hlavne v okolí starých domov, kde často s napätím čakali, či ich nevyženie rozzúrený majiteľ alebo ešte rozzúrenejší pes.

Zuzana Smatanová - styling

Speváčka typická trpko-sladkým zafarbením hlasu, sama priznala, že uzavrela v živote ďalšie obdobie, ktoré si pýtalo vyjadriť ho v textoch a v melódiách. To čo jej toto obdobie prinieslo nám ukáže práve jej nový album DVERE.

www.zuzanasmatanova.sk

Zdroj: Silvia Turnerova
Publikoval: Redakcia GREGI.NET