Zuzana Smatanová oslávi s Petrom Nagyom 30 rokov na scéne!

Peter Nagy si na oslavu 30-teho výročia na hudobnej scéne pozval vzácnych hostí! V Bratislave a v Košiciach si legendárny spevák a skladateľ na Peter Nagy THE BEST OF 30 ROKOV zaspieva so Zuzanou Smatanovou.

Okrem spoločného duetu „Len pomaly“ predvedie Zuzana aj vlastné skladby. A hlavne si rada vypočuje hity Petra Nagya. Najradšej má pieseň „Korálky od Natálky“, ktorú si s mamou dodnes rada pospevuje!

Nagy Smatanova

Legenda Peter Nagy oslavuje 30 rokov na česko-slovenskej hudobnej scéne! Pre fanúšikov si pripravil exkluzívne koncerty v Prahe, v Košiciach a v Bratislave! Spevák, skladateľ, textár a producent si na Peter Nagy THE BEST OF 30 ROKOV pozval hviezdnych hostí – Petra Jandu, Joža Ráža, Janka Ledeckého a Zuzanu Smatanovú!

„Petrove pesničky sú súčasťou môjho detstva, zbožňovala som ich. Ešte dodnes si pamätám, ako sme si s mamou vyspevovali „Korálky od Natálky“. Je mi samozrejme sympatické, že si píše pesničky sám, má veľký zmysel pre poetiku, tú správnu obyčajnosť a hitovosť pesničiek, ktoré ešte aj dnes pozná snáď každý.“ Opisuje Petra Zuzana Smatanová.

Peter Nagy si hostí vyberá podľa spriaznenosti duší. 11.11. 2014 v Košiciach a 13.11.2014 si zaspieva so speváčkou, skladateľkou a textárkou Zuzkou Smatanovou, s ktorou nahrali spoločný duet „Len pomaly“.

„Zuzka je speváčka, akú nám závidia v Čechách. Pop-rocková aj baladická speváčka s gitarou v rukách s „vlastnoručne“ napísanými piesňami. Nie je typom speváčky čo ide najskôr ku kaderníkovi, potom ku krajčírke a potom ku skladateľovi, nech dohodí niečo, čo sa hodí k účesu a šatám. Zuzka je introvert, ktorý sa s úsmevom rozdáva na pódiu, to je vzácna vlastnosť. Už 10 rokov „Len pomaly“ občas spolu vystupujeme.“ Chváli Peter Nagy spevácku kolegyňu.

Nagy_Smatanova_klip_Duety

Stretnúť sa na pódiu s legendárnym Petrom Nagyom je pre Zuzku veľká česť.

„Keby mi pred 10-timi rokmi niekto povedal, že budeme raz s Petrom kamaráti, budeme mať spolu pesničku a koncerty, určite by som ho považovala za blázna. Nebude to naše prvé spoločné vystúpenie a o to viac sa teším, že to nezostalo len pri jednej spolupráci. Peter bol dokonca predsedom poroty v autorskej súťaži Coca-Cola Popstar 2003, ktorú som vyhrala, takže som vďačná za jeho rozhodnutie, ktoré mi vlastne zmenilo život.“ Spomína si Zuzana Smatanová.

Nagy_Smatanova.Studio2

Duet „Len pomaly“ vznikol v roku 2006. Speváci k nemu dokonca nakrútili aj klip.

„Pri nahrávaní skladby „Len pomaly“ v štúdiu bola veľká sranda. Peter je mimoriadne vtipný človek, takže kým sme ju nahrali, veľa sme sa nasmiali. Na koncerte v Bratislave a v Košiciach zahrám aj nejaké svoje pesničky. Veľmi sa na to teším, Peter je showman, takže určite to bude zážitok.“ Neskrýva nadšenie Zuzana Smatanová.

Peter Nagy INDIGO_NEW14

Hity „Aj tak sme frajeri“, „S nohami na stole“, „Láska je tu s nami“ či „So mnou nikdy nezostarneš“ zaspieva slovenská legenda s kapelou Indigo. Jej aktuálna zostava je kapelník Mišo Kovalčík – elektrická gitara, Luboš Ďurech – basgitara, Peter Papp – klávesy a Jan Lau – bicie. Nenechajte si ujsť veľkolepú oslavu Peter Nagy THE BEST OF 30 ROKOV! Vstupenky sú okrem pražského koncertu dostupné v sieti www.predpredaj.sk.

Peter Nagy THE BEST OF 30 ROKOV
6.11.2014 Praha – Divadlo Hybernia, hostia Petr Janda a a Jožo Ráž
11.11.2014 Košice – Infiniti Aréna, hostia Janek Ledecký a Zuzana Smatanová
13.11.2014 Bratislava – Ateliér Babylon, hostia Janek Ledecký a Zuzana Smatanová 

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Peter Nagy