Zraz svadobných podvodníkov vo Fléde!

tak MOŽNÁ BUDE na první pohled vypadat charitativní akce, kterou se TENTO BRNĚNSKÝ KLUB A KAPELA DAT POLITICS připojí k mezinárodní kampani movember. do Celosvětového projektu, kdy si muži nechávají narůst knír, aby podpořili BOJ S rakovinOU prostaty, se můžete zapojit i bez KNÍRU. přijĎTE 30.11. NA FLÉDU, POBAVTE SE NA OJEDINĚLÉ PÁRTY A POMOZTE tím DOBRÉ VĚCI.

V České republice je rakovina prostaty nejčastější formou rakoviny u mužů – každý rok jich na ni zemře 1 600, což odpovídá počtu 13 denně, diagnostikována je u 5 000 můžu ročně. Movember vyzývá každý rok v listopadu muže z celého světa, aby si vypěstovali knír, pomohli tak získat finanční prostředky a zvýšit povědomí o této zrádné nemoci. Statisíce jich na výzvu reaguje.  U nás probíhá akce počtvrté a k světovým osobnostem jako jsou Daniel Craig, Orlando Bloom, Johny Depp se přidávají ty české – Ondřej Brzobohatý, Roman Holý, Matěj Ruppert, Jan P. Muchow, Jakub Kohák a mnozí další. A zapojit se můžou opravdu všichni. I ti, co nemají koule na vlastní knír!

Muži, ženy, s knírkem či bez mají ojedinělou šanci podpořit tento projekt v Brně, kde se poslední listopadový den připojuje k této charitativní akci brněnský klub Fléda. Lidi se sem můžou těšit nejen na množství kníratých týpků, které se jen tak nevidí, ale i na kultovní elektro popovou dvojici Dat politics ze sladké Francie. Jejich koncerty jsou explozí pozitivní energie a nenechají žádnou taneční nožku klidnou. No a zatančit si na jejich zábavné synth disco spolu s desítkami „sňatkových podvodníků“ a přispět tím na dobrou věc, je nabídka, která se přeci neodmítá! Součástí akce bude i soutěž o hodnotné ceny, které vyhraje nejhezčí, nejdelší a nejbizarnější knír a párty s AVA DJs a CAT FLU DJs až do rána.

Movember je složenina anglického slangového výrazu pro knírek a názvu měsíce listopad. Projekt funguje v Kanadě, Jihoafrické republice, Finsku, Nizozemsku, Dánsku, Norsku, Belgii, České republice, Španělsku, Hong Kongu, Singapuru, Francii, Německu, Švédsku, Švýcarsku a Rakousku. Lidé pěstují nebo podporují pěstování kníru, registrují se na MOVEMBER.COM a pomáhají tak bojovat s rakovinou prostaty. Po celém světě, letos i na Flédě.

movember na flédě + dat politics; afterparty: ava djs a CAT FLU DJs
30.11.2012, Fléda club, Brno
Facebook: https://www.facebook.com/MovemberFleda

Cena: speciální předprodej 120 CZK (pro účastníky soutěže o knír po akreditování na stránkách Flédy a pro studenty VUT a MU), klasický předprodej 180 CZK – Indies, DPL, Báreček, smsticket.cz, na místě 220CZK (z každé vstupenky bude 10Kč věnováno na podporu Movemberu)

Tuto akci pořádá LEVEL B PRODUCTION, s.r.o. ve spolupráci s IFMSA cz.

Zdroj: Fléda