Známi interpréti v netradičnom poňatí iba na festivale Natruc!

Kmochův OSTROV, jenž nese jméno velikána české dechové hudby Františka Kmocha, zažije nevídané hudební spojení dechovky, rocku, punku a ska!

VYPSANÁ FIXA, RYBIČKY 48, STO ZVÍŘAT, nebo PEKAŘ  jak jste ještě nikdy neslyšeli.

V unikátním spojení dechové hudby KOLÍŇANKA předvedou zpěváci zmiňovaných kapel své nejznámější písně, jak jste ještě dosud neměli možnost slyšet.

„ My už jsme si tohle spojení vyzkoušeli na Natrucu loni při písni My ještě nejsme starý a byl to neskutečný zážitek jak pro nás tak pro fanoušky. Bylo to vtipný a moc rádi v tom budeme pokračovat“ uvedl Kuba Ryba, Rybičky 48.

kolinanka

„ Loňské vystoupení Rybiček 48 s dechovkou mělo takový úspěch, že jsme se rozhodli dát Kolíňance plnohodnotný padesátiminutový set. Podařilo se nám nalákat další známé muzikanty a tak vzniknou naprosto unikátní spojení, které neuslyšíte nikde jinde než na Natrucu“ dodává Martin Řehoř, dramaturg festivalu.

V nádherném areálu Kmochova ostrova v Kolíně se můžete těšit na kapely: MONKEY BUSINESS, XINDL X, ŠKWOR, VISACÍ ZÁMEK,VYPSANÁ FIXA, RYBIČKY 48, UDG, SKYLINE, VOXEL, ATMO MUSIC, KRUCIPUSK, FAST FOOD ORCHESTRA, PEKAŘ, NEBE, ROCKY LEON (USA),TRIBAZIK (UK),  Paranaoid (SVK) a mnoho dalších!

V loňském roce byl festival Natruc vyprodán, vstupenky na letošní Natruc můžete s předstihem zakoupit v předprodejních sítích Ticketstream, Ticketpro a Ticketportál. Vlna zvýhodněného předprodeje, kdy zakoupíte vstupenky za 320,- Kč + poplatky končí 30.6.2015.

www.natruc.eu

plakatek natruc2015

Zdroj: Natruc