„Život je Lajf“ – Energická message najnovšieho singlu nezávislej slovenskej kapely JA TY A ROLO!

Hudobnú formáciu JA TY A ROLO možno poznáte, alebo ste o nich už počuli vďaka ich minuloročnému hitu s názvom „Lada“, (1.2 mil. views)  v ktorom hudobníci skombinovali cover verziu piesne Eda Sheerana s vtipným slovenským textom a jej verzia „naživo“ odznela aj v live vysielaní pre FunRadio!

Najhorúcejší štúdiový singel kapely nesie názov „Život je lajf“ a kombinuje prvky interpretov ako sú Frank Zappa, Red Hot Chilli Peppers, či Andrej Šeban a Oskara Rózsa, ale aj známych rockových klasík, ktorým vzdali hold dychberúcim gitarovým sólom v druhej polovici skladby.

 „Týmto songom poukazujeme predovšetkým na to, že si život treba užívať v šťastí aj nešťastí, v zdraví aj v chorobe. Vnímame kontrast dnešného sveta a preto si myslím, že by sme sa mali všetci zobudiť a zažiť svoj život „lajf“,“ priblížil spevák kapely Michal Vasiľ.

Na produkcii videoklipu sa aktívne podieľalo viac než 50 osôb, medzi ktoré patria aj Dominik Gerda a Jakub Pružínský, finalisti tohtoročnej Československo Hľadá Superstar 2018 ako aj úspešný slovenský makeup umelec a influencer Adam „Slaytiiina“.

„Natáčanie prebehlo v najväčších klubových priestoroch Žiliny s názvom EVENTHOUSE. No predovšetkým sa nám podarilo video natočiť v rekordne krátkom čase,“ dodáva Michal.

Singel je výsledkom práce štvorice Michal Vasiľ, Lukáš Piala (gitara) Martin Svitana (klavír) a Roland Uškovitš (bicie), ktorý v minulosti vystupoval ako bubeník pre Zdenku Prednú, či Oskara Rózsu,

Autormi videoklipu k piesni „Život je lajf“ sú BA (Londýn) Magdaléna Skerenčáková, Coco Loreth, Patrik Dorčík a frontman kapely Michal Vasiľ, ktorý je okrem iného jej zakladajúci člen, spevák, basgitarista, textár a producent.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/3DsUbPZFFOf4RJVA2X3E7n

Ed Sheeran – Shape of you [ LADA parody cover ] JA TY A ROLO
https://www.youtube.com/watch?v=rZ_Es_yDwsE

Instagram JA TY A ROLO:
https://instagram.com/jatyarolo?utm_source=ig_profile_share&igshid=kyxejmtccp44

Facebook: https://www.facebook.com/JaTYaROLOthebluebeat/

Zdroj: TS