Zirkus Majestic: 23. novembra v Majestic Music clube!

Keď sa darí, tak sa darí a ak aj náhodou nie, vždy sa nájde dôvod na poriadny žúr. Zvlášť, ak hlavnými aktérmi je overená dvojica žúrmajstrov Roman a Juro. Po zrušenom koncerte kapely Testament a speváčky Inna sa aspoň uvoľnil priestor MMC na naozaj pravú zábavu.

Keďže Roman a Juro majú jasné predstavy o tom ako to má na kvalitnej party vyzerať, každý z nich bol aspoň raz v cirkuse a nespočetne mnoho krát sami vyzerali ako zvieratá či klauni, rozhodli sa svoje bohaté skúsenosti pretaviť do vlastného projektu s názvom ZIRKUS MAJESTIC.

V spolupráci s Banderass Media, Velkopopovický Kozel a MMC si na noc vytvoria vlastnú útulnú krčmičku v priestoroch klubu MMC, kde vám nepravidelne, ale vždy pod názvom ZIRKUS MAJESTIC ukážu ako sa zabávať. Nebude to Oldies a ani Rock and Roll party, no stále sú to DJ’s Roman & Juro, kopec chlastu, zábavy, darčekov…..proste kurvažúr!

Samozrejmosťou je aj špeciálny nápojový lístok, tzv. ZIRKUS MENU, ktorý je upravený tak, aby až do chvíle kedy sa zobudíte, či už doma alebo vonku na lavičke, nezostali jedny ústa suché a nohy strnulé.

Vstup gratis!

ZIRKUS MENU
Kozel 11 1,20.-
Finlandia 1,20.-
Fernet Stock, Citrus 1,20.-

V rovnaký deň v Randal Club-e dnes už alkopunková legenda Sitňan odohrá v rámci osláv 20. výročia vzniku kapely koncert na ktorom dznejú všetky známe hity ako Horská liga, Prečo chlap?, Bohyňa, Nevoľník, alebo najnovšia Pogo.

Sekundovať im budú miestni pijani Grobiani, stále propagujuci svoj prvý radový album „Chlapci na úrovni“ Ďalej zahrajú recesisti Hovädá.sk a nadupaní ŠHT.

Nezabudnite, už v piatok 23.11. otvára v premiére svoje šapitó ZIRKUS MAJESTIC!

Zdroj: Open Rock