Zimné Beckovské Slávnosti: Nemrznúca nálada v Beckove!

Znovu je tu čas, keď vás môžeme čo najsrdečnejšie pozvať na jednu z najveľkolepejších tradičných ľudových zábav na Slovensku. Zimné Beckovské Slávnosti sa vracajú aj v tieto chladné dni a nič neuberá na ich príťažlivosti. Kráľovské veselie v treskúcej zime a nemrznúca nálada prepuknú už 18. februára v čarovnom prostredí malebného Beckova.

Vo všetkých jeho kútoch sa v tomto čase rozpúta rozprávkové zimné dobrodružstvo s bohatou ponukou rôznych atrakcií, skvelej hudby a lahodného jedla. Všetci návštevníci, ktorí zavítajú do tohto, históriou nasiaknutého kraja, budú svedkami jedinečných ukážok bojov, vojenskej techniky a zbraní Československej Ľudovej Armády. Nebude chýbať ani pravá dedinská zabíjačka. Celý Beckov ovládnu vône chutných klobások a iných obľúbených maškàt. Svoje umenie predvedú v záplave stánkov tí najvychýrenejší králi ľudových remesiel. Nezabúdame ani na našich najmenších.

Pod hradom prebehne fašiangový pochod v kostýmoch od výmyslu sveta. Skutočnou lahôdkou pre oči mladých i starších bude tradičné pochovávanie basy. Nefalšovanú ľudovú veselicu okorení vynikajúca hudba v podaní fašiangovej kapely. Zabudnite na hospodársku krízu a more katastrofických predpovedí na rok 2012, sú tu Zimné Beckovské Slávnosti. Dokážte, že tento rok bude ešte lepší ako ten pred tým a ponorte sa do ich nezabudnuteľnej atmosféry.

Viac info na: www.beckovskeslavnosti.sk

Zimné Beckovské Slávnosti

Zdroj: Doubleagency
Publikoval: Redakcia GREGI.NET