ZEA: POSLECHNĚTE SI SVĚTOVÝ POP A CITLIVOU ZPOVĚD ZPĚVAČKY.

Československá zpěvačka Zea, vlastním jménem Alžběta Ferencová, vydává své první sólové album s názvem Burning Light. Celkem osm autorských skladeb zpívaných anglicky, na kterých se společně se Zeou podílel producent a také spoluautor textů Milan André, vypráví příběhy a osobní zkušenosti zpěvačky a dotýká se sociální problematiky, kterou v dnešní době řeší nejen mladé ženy. Ať už je to hledání sama sebe, selflove, selfempowerment nebo nalezení klidu a pokoje v životě, Zea upřímně přetavila do chytlavých songů vše, čím si v životě i v hudebním průmyslu prošla.

Krok za krokem se Zea v posledních letech přibližovala svému vysněnému cíli, vydání vlastního autorského alba. Světlo světa spatřilo 13. září, stejně jako videoklip k prvnímu singlu Hold Me v režii Marka Jarkovského. Celé album v žánru alternativního popu je osobní zpovědí zpěvačky, kde nechybí postřehy ze života v hudebním průmyslu, který je v zákulisí stále především doménou mužů: „Jde o osobní pohled a roky zkušeností, kdy mě spousta lidí od mé cesty odrazovala a dávala mi najevo, že na to nemám. V takovém případě je pro mladé lidi bez ohledu na pohlaví mnohdy těžké najít v sobě sílu a na své vysněné cestě setrvat“, vysvětluje Zea, která tyto zkušenosti zachytila v tracku „Am I good enough?“

Ve všech osmi skladbách na novém albu nechybí živá baskytara, která patří mezi nejoblíbenější nástroje zpěvačky. Její zvuk má na svědomí jedna z nejlepších současných baskytaristek Laura Jašková, která na albu spolupracovala. Track No Distance o přátelství pak Zea nazpívala s jednou ze svých nejbližších přítelkyň Michaelou Chovancovou.

Album je dostupné od 13. září 2020 na na všech digitálních platformách.

Playlist:
1.Womxn (Intro) 
2.Hold Me feat. Milan André   
3.Wake Up 
4.No Distance feat. Mishel
5.Love Me Cause I’m Real 
6.Growing 
7.Am I Good Enough? 
8.Burning Light  

Žánr: alternativní POP
Producent: Milan André, Zea
Texty: Zea, Milan André

IG: https://www.instagram.com/this.is.zea/
YT: https://www.youtube.com/channel/UCoPQVgw9_o3f3Evgq2kO98Q/featured

Zdroj: TS