Ze soundcloudového undergroundu do klubů. Na Flédu přijede Ramirez.

Ramirez je jedním z nejžhavějších jmen na rapové scéně, která ze soundcloudového undergroundu útočí na brány hudebního průmyslu. Ivan Ramirez aka Grey Gorilla, jak sám sebe rapper ze San Francisca nazývá, o sobě dal hlasitě vědět jako nový člen kolektivu G59, kam ho pozvali samotní $uicideboy$. Vstupenky (395 Kč) jsou v prodeji na fource.cz a u prodejců GoOut.cz a Ticketmaster.

Mezi jeho časté spolupracovníky se řadí také umělci z labelu Buffet Boys jako Pouya nebo Shakewell. Na svém kontě má americký hudebník nespočet mixtapů a alb, která sbírají miliony streamů. Ivan Ramirez se narodil v roce 1994 v kalifornském San Franciscu do rodiny chudých hispánských přistěhovalců a rap si zamiloval už jako malý kluk. V rozhovoru pro server Urban Buzz mezi své vlivy řadí hlavně old school rap a umělce, jako jsou Outkast, DJ Screw nebo Andre Nickatin. 

Své první album Trillity vydal v roce 2013, médii i sociálními sítěmi ale prošlo bez většího zájmu. Zlom nastal díky kolaboraci s americkým duem $uicideboy$, kterým v roce 2015 hostoval na EP G.R.E.Y.G.O.D.S. a G.R.E.Y.G.O.D.S. II. 

K dnešnímu dni má na kontě deset alb. Zatím poslední deska z minulého roku nese název Son of Serpentine. Všech čtrnáct tracků nahrál Ramirez v malém italském městě Lavello a skvěle v nich kombinuje své ostré texty s beaty Mika the Magiciana. Kromě prudkých bangerů jako Mosh Pit Killa s anime klipem, který za poslední půl rok nasbíral dva a půl milionu přehrání, se na desce nachází i melodičtější skladby anebo track Liquid Sunshine s hostujícím Pouyou.

Zdroj: TS