Zažili ste kvalitnú párty na Zrče, v Ministry of sound, Amnesia Ibiza či Le Grande House?

Oslovuje vás moderná tanečná hudba a radi si vyhodíte z kopýtka? Ideálna príležitosť zažiť spolu s nami v piatok 16. novembra v klube MMC (Majestic Music Club, Karpatská bývalá YMCA, Bratislava) nepretržitých osem hodín zábavy a tanca na LGH Music That Unites.

Ľudia zajtrajška sa chcú baviť, chcú sa inšpirovať, zažiť eufóriu, byť nadšení a nechať sa unášať na vlnách hudby. A to zďaleka nie je všetko!

Vďaka vám a pre vás, milí fanúšikovia pripravujeme už desiate narodeniny podujatia Le Grande House. Bohatý program doplnia významný dídžeji (Charlie Clubber, RobMike & Lelo, Jay Jay, DJane Nimsy) a desiatky známych umelcov, špičkové zvukové a svetelné efekty.

Budeme sa zabávať, spoločne zdieľať rytmus, budeme chvíľu sami sebou. Spomenieme si, aký je to pocit, keď sa stovky ľudí hýbu v rytme jedného tela. Ak sú v živote človeka momenty, na ktoré si po čase spomenie, toto bude jeden z nich.

Na podujatí už tradične nebude chýbať ani legendárny bratislavský DJ a producent Charlie Clubber. Po krátkej prestávke, si špeciálne pre túto udalosť pripravil exkluzívny dvojhodinový set s kombináciou rôznych houseových štýlov z posledných desiatich rokov tejto známej párty Le Grande House.

Nemusíte cestovať do sveta, skvelé zážitky, úžasnú atmosféru, eufóriu z hudby a tanca zažijeme všetci spoločne tu na Slovensku. Začíname o 21:00 a tešíme sa spolu s vami. Všetkým nadšencom dávame do pozornosti predpredaj výhodnejších vstupeniek v sieti Predpredaj.

Viac info klikajte na FCB.

Zdroj: TS