Zaži stretnutie hviezd s mladými talentami.

V úterý 23. 4. se pod taktovkou největšího českého hudebního serveru rozvíří v pražském Lucerna Music Baru party smrti aka Bandzone Night. V průběhu večera se na podiu vystřídají Airfare, Sunflower Caravan, Adam Mišík a další čtyři mladé talenty.Česká klubová scéna nezadržitelně roste a neustále tak chrlí do světa nové zajímavé kapely. Spolu s ní stoupá i popularita hudebního serveru Bandzone.cz, jehož hlavním posláním je vyhledávání a podpora mladých talentovaných umělců. A tak si Bandzone, ruku v ruce s klubovou scénou, spokojeně vykračuje hudebním světem již osm let.

Oslava tohoto výročí proběhne tradičně v pražském Lucerna Music Baru a vstup bude jako vždy zdarma. Hlavními hosty večera budou kapely Airfare a Sunflower Caravan, které obě nedávno vypustily nové pecky i s klipy a už se těší, až je budou moct představit i živě.

A co by to bylo za Bandzone akci, kdybychom neměli možnost mrknout na pár neokoukaných a mediálně dosud neposkvrněných interpretů a kapel?  Na úterní party se nám představí hned čtyři jména, u nichž se dá očekávat, že o nich ještě uslyšíme. Prvním z nich bude mladý Adam Mišík, který letos pod vlajkou Sony Music vydá svou debutovou desku a kromě srdcí fanynek dobije i vrcholy hitparád. Další z talentů, jimž se dostane velké podpory, budou rapper Johny Machette, zpěvačka Katarína Landlová, zpěvák Noah Ellenwood s kapelou a rocková partička Lola běží.

„Baví nás, když vedle sebe můžeme postavit hvězdy, jejichž koncerty navštěvují mraky fanoušků, vedle mladých kapel, které mají všechno teprve před sebou,“ doplňuje Daniel Kühn z Bandzone týmu.

Bandzone Night
Úterý 23. 4. 2013 od 19.00h
Lucerna Music Bar, Praha
Vstup zdarma
https://bandzone.cz/akce/310093
https://www.facebook.com/events/237060409770620
https://bandzone.cz/airfare
https://bandzone.cz/sunflowercaravan
https://bandzone.cz/noahellenwoodbodyguards
https://bandzone.cz/lolabezi

Zdroj: Bandzone