Zatancujte si K-Pop s profesionálmi, na Slovensko mieri špička choreografov priamo z Kórey!

Fanúšikovia K-Popu pozor! Špička kórejskej scény choreografov pricestuje na  Slovensko! Beomo a Tarzan tvoria aktuálne pre najznámejších idolov a K-Pop skupiny a vy máte možnosť ich zažiť 10. marca na workshope v RDS Art Group v Bratislave!

Jedinečné európske turné kórejských choreografov a tanečníkov Beoma a Tarzana prichádza aj na Slovensko! Skvelí tanečníci si vybrali iba šesť miest ako Paríž, Londýn, Nantes, Brusel, Viedeň a zároveň aj Bratislavu. Jedineční lektori zo skupiny AittyToo a tanečnej školy 1Million Dance School predvedú 10. marca v priestoroch RDS Art Group dva tanečné workshopy! Obaja pôsobia ako choreografi a tanečníci pre K-Pop speváka B.I, s ktorým chodia po svetových turné a robia mu choreografie na jeho skladby. Tanečník Tarzan má na konte aj veľmi populárne tanečné show ako MBitous alebo Street Man Fighter!

„Už túto nedeľu k nám zavítajú Tarzan a Beom z Kórey a myslím si, že hovorím za všetkých, keď poviem, že sa nevieme dočkať a odpočítavame jeden deň za druhým. Obaja tanečníci pracujú pod Jam Republic a sú považovaní za svetovo známych a za jedných z najlepších vo svojom obore. Je neskutočné, že sa podarilo vybaviť, aby prišli práve k nám na Slovensko. Moji tanečníci z krOWN sa už nevedia dočkať. Jednu z choreografií, s ktorou budeme čoskoro vystupovať, vytvorili práve títo chalani,” teší sa lektor tanečnej skupiny krOWN a organizátor Oleg Knyazev.

Workshop je tak jedinečnou príležitosťou, vyskúšať si tanečnú hodinu so svetovými choreografmi a idolmi, ktorí pricestujú na Slovensko. Hip-Hopová choreografia, originálne vedenie hodiny a unikátny štýl dá každému cennú skúsenosť.

“Verím, že tour dopadne dobre! Aj napriek tomu, že budú u nás tanečníci iba dva dni, organizácia je náročná. Po prvýkrát totiž sprostredkujem takúto akciu aj v ďalšom štáte – v Rakúsku. Verím však, že ľudia sa potešia a že to bude pre nich zážitok, tak isto ako minulá tour,” pozýva organizátor Oleg Knyazev.

Nepremeškajte príležitosť a zažite s nimi workshopy na vlastnej koži. Možno vás to prekvapí, no okrem K-Popu a jedinečnej komunity sa môžete tešiť na tanečný štýl hip-hop a choreography. Pripravené majú naozaj kvalitné choreografie. Ak ste ešte nikdy netancovali nevadí, tento zážitok naozaj stojí za to. Po skončení bude priestor aj na photoshooting. Workshop s Beomom sa koná 10. marca od 18:00 do 19:30  a workshop s Tarzanom 10. marca od 19:30 do 21:00. Vstupenky na oba workshopy si môžete kúpiť na www.rdsartgroup.sk  alebo na recepcii RDS Art Group na Laurinskej ulici v Bratislave.

Zdroj: NK Factory
Foto: RDS Art Group