Zašov tanečný unplugged v Tulip Café!

Zašo – Interpret prezentujúci popmusic vo vlastnej tvorbe. Čerstvé nápady do pesničiek Zachariáš čerpá z každodenného života. Začiatkom tohto leta svoju novú kapelu po prvý krát predstaví na Dobrom Festivale v rodnom Prešove.

Hostia Tulip Café si vypočujú jeho tvorbu v akustickom prevedení pod taktovkou Mira Táslera z IMT Smile. Bude to netradičné prevedenie nových tanečných piesní tohto mladého speváka. ,, Piesne vznikajú u mňa z pozitívnych myšlienok. Prajeme Vám príjemný zážitok,“ hovorí spevák.

Zašo

Sám Zašo je mnohým známy aj zo speváckej súťaže Slovensko hľadá Superstar. Momentálne spolupracuje s Mirom Táslerom na cédečku a verí, že bude mať úspech. V Prešove hrával s rockovou kapelou, bol tanečníkom, prešiel na gospel, vydal album, začal sa venovať tanečnej muzike, v ktorej sa našiel.

Snáď nielen pamätníci si ho pamätajú zo súťaže Slovensko hľadá Superstar. Nedošiel síce do finále, avšak svojich ambícií sa nevzdal. V roku 2004 sa v speváckej súťaži Slovensko hľadá Superstar objavil talentovaný mladík, ktorý svojím vystúpením zaujal takmer každého. Napriek tomu, že nepostúpil do finálovej desiatky, nezanevrel na hudbu a v roku 2007 vydal svoj debutový album. Dnes ho môžeme opäť vidieť na pódiu.

Zašo

Zašo vystúpi spolu s Mirom Táslerom 16.6. o 19.00hod. v Tulip Café v Bratislave unplugged.

B I O G R A F I A

Zachariáš Hubáček, narodený 12. novembra 1985 v Prešove, už ako šesťročný sólista vystupoval vo Varšave s tanečno-hudobným súborom Gymtang. V roku 1993 zahájil štúdium na základnej umeleckej škole, odbor spev. Absolvoval kurz herectva na súkromnej škole neďaleko svojho bydliska.

V roku 2003 vznikol na podnet akustického gitaristu Tomáša Fedorčáka dvojčlenný projekt Real Line, v ktorom Zašo pôsobil niekoľko rokov a práve tu na seba po prvýkrát upozornil ako nádejný popový spevák. Popri tom stihol v roku 2004 pod krídlami PKO spoločne s choreografkou Emíliou Szemannovou založiť tanečnú školu Episode, ktorá v tom istom roku získala na prestížnej prehliadke tanečníkov ocenenie Objav roka.

Nasledoval úspech v televíznom projekte Slovensko hľadá Superstar, kde mu len o vlások uniklo finále na „divokú kartu“. Aj napriek tomu v roku 2007 vydal svoj debut ‚Zachary 21‘, ktorý pokrstil Kuly z Desmodu. Aktuálne pracuje na svojom druhom štúdiovom albume.

Zdroj: Milan Štefánik / Edo Kopček
Foto: Igor Frimmel
Publikoval: Redakcia GREGI.NET