Žákovic Open 2011: Chystá pre svojich fanúšikov pohodlie v podobe Kempingski stanov!

Organizátor festivalu Kozel Žákovic Open má pre svojich návštevníkov pripravené prekvapenie v podobe exkluzívnych Kempingski stanov. Fanúšikovia kvalitnej hudby sa teda okrem dobrej zábavy môžu tešiť aj na pohodlie priestranného stanu zelenej farby. Dvojmiestny stan vyjde záujemcov o dva dni pobytu 20 eur. Prenájom stanu teda bude stáť jednu osobu len 5 eur za noc.

Návštevníci festivalu to tento rok budú mať uľahčené. Stačí, ak sa na festival dopravia a o ubytovanie majú postarané. Príjemné prežitie festivalových nocí im zabezpečia karimatka a deka, ktorými sú stany prvej kategórie vystlaté.

Počet stanov je podľa slov organizátora festivalu Yxa Dohňanského neobmedzený. Zakúpiť miesto v stanoch si môžete už dnes v sieti Ticketportal a od utorka (21. júna) aj v penzióne Žákovic priamo v Trenčianskych Bohuslaviciach. Bližšie informácie o stanoch si môžete pozrieť na https://kempingski.com.

Festival Kozel Žákovic Open sa koná v Trenčianskych Bohuslaviciach v čase od 22. do 23. júla. Jedenásty ročník festivalu poctia svojím koncertom hudobní velikáni ako Arrested Development, David Koller, Andrej Šeban, Hex, Billy Barman, Mig 21, AMO, United Flavour, Puding Pani Elvisovej, či Zóna A. Viac sa o programe festivalu dozviete na https://zakovicopen.sk.

www.facebook.com/zakovicopen
www.zakovicopen.sk

Zdroj: Žákovic open
Publikoval: Redakcia GREGI.NET