Zakladateľ Buraka Som Sistema Branko, zavíta do Bratislavy.

Joao Barbosa a.k.a. Branko sa najprv stal známym na medzinárodnej scéne ako hlavný tvorivý element v Buraka som Sistema, celosvetovom fenoméne ktorého releasy pomáhali formovať nový pohľad na globálny zvuk. Toto významné zoskupenie je zodpovedné za pretváranie kultúry tanečnej hudby a jeho pôsobenie prinieslo vznik množstva subžánrov, ktoré formovali Global Club Music scénu a boli dotiahnuté do dokonalosti pod Brankovim labelom Enchufada.

Brankove sólové projekty zahŕňajú niekoľko singlov, mixtapov a EP, kde kolaboroval s umelcami ako Zebra Katz, Roses Gabor, Dominique Young Unique a Njena Redfoxx. V roku 2015 odštartoval svoj najambicióznejší projekt. Postavil sa tvarou v tvar tvrdeniu „všetko, už bolo objavené“ a v spolupráci s Red Bull sa vydal na hudobné dobrodružstvo po celom svete, na ktorom  sa rozhodol spoznávať množstvo najrôznorodejších hudobných scén dneška a pracovať s novou generáciou umelcov . Zavítal do Kapského Mesta, Amsterdamu, Sao Paulo, a New Yorku a na záver sa vrátil do jeho domáceho Lisabonu, kde pracoval s lokálnymi umelcami na dokončení celého projektu ktorý vyústil do vydania jeho debutového albumu ATLAS.

Brankov aktuálny pohlad na fenomén zvaný hudba budete môcť okúsiť na vlastnej koži už v marci v priestoroch Nu Spirit Clubu.

Lokálny support DJs:
DžunyJa G
Dalyb
Sabotage
Miko
Bobsan

FB event: https://www.facebook.com/events/419851678353613/permalink/436860066652774/

Zdroj: NuSpirit