Zakázaný Prístup majú v klipe smrť!

Až, kým nás smrť nerozdelí je názov skladby, ku ktorej mladí rockeri Zakázaný Prístup zo Šurian natočili svoj druhý videoklip, ktorý mal premiéru 14. júna.

Klip sa natáčal v ich domácom prostredí, teda v Šuranoch, a v susednej obcí Bánov. Jeho výrobu mal na starosti Endre Takács z televízie Nové Zámky.

Skladba, ktorú nahrávali u Adama Gilu v Galante, vypovedá o krátkosti života a smrti, no nesie posolstvo, že aj napriek tomu si ho treba naplno užiť a vychutnať.

Počas nakrúcania mohlo dôjsť k vystrašeniu mnohých obyvateľov mesta. Gitarista Viktor, predstaviteľ smrti, sa z jedného miesta na druhé presúval v aute v habite a „smrteľne namaľovaný“ s kosou na zadnom sedadle. Kapela aj všetci prítomní sa pobavili najmä vtedy, keď si basgitarista Dávid myslel, že scéna, v ktorej hlavná postava na zemi umiera, sa nenatáča, a tak ju obohatil svojím tanečným vystúpením alebo keď bubeník Dalibor neustále kontroloval, či má úžasné vlasy.

ZakazanyPristup

Zakázaný Prístup, ktorí odohrali už niekoľko koncertov a festivalov po celom Slovensku, sa do povedomia ľudí dostali najmä skladbou Včera som bol najebaný. Na konte majú tiež videoklip k piesni Zmluva s diablom, ktorý vyšiel v roku 2014.

Zdroj: Eva Sjekelová