Zahraničný line up festivalu Let It Roll obsahuje cez 40 projektov.

Organizátoři největšího tuzemského bass music festivalu zveřejnili seznam zahraničních účinkujících, kteří vystoupí letním Let It Rollu.

Oproti všeobecným trendům se díky své oblibě festival Let It Roll každoročně rozrůstá a dramaturgicky posouvá pomyslnou laťku výš. Avšak letos se dá hovořit vysloveně o skoku kupředu! Let It Roll oproti loňsku nabízí o dvě stage navíc a celkový počet zahraničních účinkujících se zdvojnásobil.

Přestěhování Let It Rollu do nové lokace v Benešově festivalu otevřelo nové možnosti. „V posledních třech letech bylo vždy vyprodáno. Prostorově bylo bývalé místo minulý rok už na hraně a bránilo nám to v dalším růstu. Proto jsme se přestěhovali do lepší, větší lokace v Benešově.“ vysvětluje promotér Zdeněk Souček. Organizátoři dosáhli svých předsevzetí a s novým místem konání přichází k velkému posunu. Počet pódií se díky většímu prostoru rozrostl na šest a to také umožnilo na festival pozvat větší počet účinkujících.

Letošní Let It Roll bude mít nejsilnější program v historii. Vystoupí zde zástupci špičky světové elektronické scény, zejména producenti drum&bassu, dubstepu a electra. Mezi hlavní taháky programu čítajícího 43 zahraničních producentů a DJs patří holandský projekt Nosia, u kterých poslední roky poptávka několikanásobně převyšuje možnou nabídku volných termínů, takže je téměř nemožné tento projekt do tuzemska přivézt. Organizátorům se také podařilo poprvé do ČR zabookovat projekt Netsky LIVE!, který má statisíce fanoušků po celém světě. Netsky LIVE! oproti klasickému DJskému hraní umocňuje zážitek díky zakomponování živé kapely a celé vystoupení se tak mění v regulérní koncert a aktuálně patří mezi nejžádanější live acty elektronické hudby na světě.

Další výčet jmen z programu festivalu jen potvrzuje, že Let It Roll bude opět událostí roku v ČR a v celoevropském měříku na poli bassmusic festivalů bude patřit mezi velmi významné. Mimo jiné zde vystoupí: Andy C, Feed Me, Black Sun Empire, Ed Rush & Optical, Drumsound & Bassline Smith, Calyx & Teebee, Ayah Marar Live, Audio, A.Skillz, The Upbeats, Wilkinson, John B, Culprate, A.M.C, Kosheen DJs a další.

Letní festival se koná 2. a 3. srpna 2013 v Benešově, ve Středočeském kraji. Předprodej vstupenek na tento jedinečný a atmosférou nabitý festival můžete zakoupit v síti Ticketportal.

Souhrn zveřejněných účinkujících: Netsky LIVE!, Noisia, Andy C, Feed Me, Black Sun Empire, Ed Rush & Optical feat. MC Ryme Tyme, Drumsound & Bassline Smith, Calyx & Teebee, Wilkinson, The Upbeats, Audio, Optiv & BTK, Ayah Marar Live, Culprate , John B, Koven Live, A.M.C, A.Skillz, Mind Vortex, Elite Force, Neonlight, Gridlok, Nicky Blackmarket, Katharsys, Nitrogenetics, Fragz, Ak-Industry, Forbidden Society, Frazzbass, Hungry Beats, Paul SG, Hosta, Jay Rome, Flowrian, Rowpieces, Decon, Carter, Jodi, Recline, Merdz + český a slovenský top DJs.

Oficiální webové stránky festivalu: www.letitroll.cz
Seznam účinkujících: www.letitroll.cz/line-up.html
Facebook page festivalu: www.facebook.com/letitrollcz
Facebook event: https://www.facebook.com/events/608093932537849/
Link na předprodej vstupenek: https://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=1275894

Zdroj: LiR