Zahrajte si sídliskovú hru Mozog Terasy!

Projekt SPOTs v spolupráci s OZ Východným pobrežím predstavuje Košičanom po prvýkrát Košické hry. Príďte aj vy súťažiť o mozog terasy a prihláste sa so svojim tímom kamarátov, kolegov, susedov, spolužiakov a reprezentujte svoju rodinu, firmu, školu, organizáciu…

Terasa je najstarší sídliskový organizmus v Košiciach. Za takmer päťdesiat rokov existencie si Terasa dokázala vytvoriť vlastné krvné obehy, nervové zakončenia, svaly, kosti, osobnosť, prežila detstvo i pubertu, jej pamäť je plná spomienok ale aj plánov do budúcnosti.

Mestská hra MOZOG TERASY prevedie hráčov minulosťou sídliska, poskytne nové pohľady na každodennú prítomnosť a donúti zapojiť predstavivosť a fantáziu pri budovaní budúcnosti.

Hráči budú odkázaní na vlastné nohy a hlavy pri riešení rafinovaných úloh a ani si nevšimnú, že podvedome objavujú svoje mesto v nových rozmeroch. Cieľom hry nebude nič menšie ako nájsť MOZOG celého organizmu a prekvapenie pomocou tajuplných máp.


KEDY HRÁME?
29.06.2011, Výmenník – Terasa, ulica Obrody, MČ Západ
9:30 hod –prezentácia účastníkov hry
10:00 hod – Štart

Podmienky pre súťažiacich:
– zloženie tímu: minimálne 3 až 5 hráčov v jednom tíme
– maximálne 15 tímov
– každý tím bude musieť nosiť jeden vlastný mobilný telefón (odblokovaný) s fotoaparátom, prostredníctvom ktorého budeme spolu komunikovať.

UPOZORNENIE – Zloženie tímov nahláste najneskôr do 27.6.2011, 16:00 hod na: festival@kosice2013.sk, alebo telefonicky na 0918 937 332

Hra sa realizuje vo verejnom priestore a v niekoľkých súkromných budovách na vlastnú zodpovednosť, preto je potrebné rešpektovať bežné pravidlá a dodržiavať bezpečnosť.

MT BIG

Zdroj: Tomáš Čižmárik
Publikoval: Redakcia GREGI.NET