Zabudnite na Čierneho baču prichádza nový Ibrahim Maiga, akého ešte nepoznáte!

Na svete je nová skladba spolu s videoklipom s názvom “ FATOUMATA “. Produkčne sa o skladbu postarala slovenská skupina PAPAJAM, ktorej sa podarilo skladbu presadiť v zahraničí a hneď v niekoľkých vydavateľstvách.

Ako prvé odprezentovalo skladbu veľké rumunské vydavateľstvo ROTON MUSIC, ktoré ako píše na svojej stránke je vydavateľstvo, ktoré zbiera hity a hitmakerov. V najbližších mesiacoch sa skladba objaví na poľskom a aj talianskom hudobnom trhu. Kapela je momentálne v jednaní s niekoľkými spoločnosťami a dolaďujú podmienky licencie singlu v zahraničí. Je to obrovský úspech pre Slovákov ak dokážu presadiť svoju tvorbu aj v zahraničí. “ Treba na sebe pracovať a nenechať sa odbiť. Skúsiť to môže každý. Je veľmi ťažké dostať sa vonku a rovno pod také veľké vydavateľstvo ako je Roton Music, ktoré Vám otvára dvere ďalším spoluprácam a dáva priestor zviditeľniť sa v zahraničí.” Poznamenali interpreti.

fatoumata1

PAPAJAM majú za sebou už niekoľko zahraničných spoluprác. Pochváliť sa môžu vydaním singlu v španielsku Roster Music, v poľsku Universal Music / Magic Records, v Nemecku Kontor new media / Andorfine records, Munix Music, v taliansku Expanded Music a teraz už aj prvý krát v Rumunsku.

Skladba je spievaná v 3 jazykoch. V angličtine, francúzštine a v africkom jazyku, ktorým Ibrahim Maiga osviežil celú skladbu vtipnou frázou „ Fatima vstávaj a utekaj do roboty“ v skratke. Ibi sa prvý krát predstavil v úlohe rapera a znie výborne. Spojenie štýlov dancehall, reggeaton a house –ové sólo dodáva skladbe svieži, moderný zvuk. Videoklip k samotnej skladbe točili 17 hodín „ Bol to dlhý a náročný deň. Začínali sme o 9 ráno a skončili sme nad ránom nasledujúceho dňa. Zladiť toľkých ľudí bolo naozaj ťažké. Všetko sa odohrávalo v štúdiu banskobystrickej firmy, ktorá pomáhala s výrobou videa. Klip oživili aj UV horúce scény, ktoré sa nakrúcali neskoro v noci a pri ktorých bolo naozaj kopec srandy. Ale napriek únave sme si všetci užili natáčanie, mali sme skvelí tím ľudí. A o naše brušká sa staral Team Empresa catering.“. V klipe sa predstavil aj klub CAPOEIRA OXUMARE Zvolen / Banská Bystrica.

Pri finalizácií skladby skupina spolupracovala s holandskou spoločnosťou, ktorá spolupracuje s velkými menami a vydavateľstvami ako sú: Kontor records, Spinnin records či Ultra records. Spoločnosť mastrovala a mixovala skladby pre Hardwell-a, skupinu Scooter, Shaun-a Baker-a…

Textovo spolupracovali s mladým talentovaným textárom Jakubom Murčekom a samozrejme sa pri tvorbe piesni podieľal aj samotný Ibrahim Maiga.

ROTON MUSIC TV https://youtu.be/Pc06G7LKdD8
PAPAJAM TV https://youtu.be/21F_NEZm0js

fatoumata

Zdroj: PAPAJAM