Z Thomasa Puskailera sa v novom klipe „Moneytree“ stal zloduch!

Spevák, tanečník, herec a model Thomas Puskailer vie vždy prekvapiť! Tentokrát najnovším klipom na skladbu „Moneytree“ z jeho debutového albumu. Brazílsky režisér urobil v klipe z Thomasa zloducha, ktorý sa chystá vykradnúť banku!

Doslova filmovú podobu dostala skladba „Moneytree“, ktorú nájdu fanúšikovia na debutovom albume Thomasa Puskailera „Make Believe“. Remix od producenta Miroslava Vrlíka sa v Českej republike vyšplhal na prvé miesto Dance Chart! Réžie klipu sa ujal brazílsky režisér Celso Destefano z Fluid Štúdia Praha.Ten dokázal  do 4-minútovej skladby vtesnať flmový príbeh.

„Scenár klipu sme vymysleli spolu s režisérom. Bolo úžasné vidieť, ako sa naše myšlienky stali realitou. V úlohe zloducha som sa vyžíval. Každý ma pozná ako vždy usmiateho človeka a bolo  skvelé zahrať si opak. Chcel som prekvapiť niečim novým!“ S úsmevom opisuje Thomas Puskailer.

Thomas s kamerou nemá žiaden problém. Tentokrát mu však filmovanie dalo poriadne zabrať! Klip sa nakrúcal v rôznych lokalitách českej metropole Praha v kuse tri dni. Na spánok preto nezostávalo veľa času.

„Z klipu som nadšený! Môže sa týkať všetkých. Pretože každý má niekedy v živote temné obdobie. Filmovali sme 53 hodín a spal som len 6 hodín. Bol som unavený a s kruhami pod očami. To ale vyhovovalo scenáru klipu. Som tam totiž na dne a plánujem vykradnúť banku. Emócie v tomto videu sú skutočné…“ Priznáva Thomas Puskailer.

Šarmantnému Thomasovi sa s celým tímom v Prahe veľmi dobre spolupracovalo. Choreografiu si zobral na starosť skvelý tanečník a choreograf Matt Pardus a jeho Just Incredible Team. Veľkú úlohu zohral aj make up, ktorý vytvoril Sam Dolce. Celý čas mu energiu vlievala manželka Abbie a manažér Robert Maple.

Thomas len pred pár dňami pokrstil v bratislavskom klube LOFT! debutový album Album „Make Believe“. Novinka obsahuje 17 skladieb. Fanúšikovia si vychutnajú 12 popových skladieb a päť tanečných remixov. Album pokrstil Thomas včera aj v Česku, v hoteli FUSION v Prahe. 

Zdroj: Propaganda House s.r.o.