Yungblud se vrátí po dvou letech do Prahy.

Britský zpěvák, skladatel a multiinstrumentalista Yungblud se přesně po dvou letech od beznadějně vyprodaného koncertu v Roxy vrátí do Prahy. Ve čtvrtek 4. listopadu 2021 se představí v rámci Life on Mars tour v pražské Malé sportovní hale. Vstupenky za 740 Kč + poplatky pořídíte od pátku 30. října 9:00 na GoOut.cz. Majitelé prvních 50 vstupenek budou mít přístup i na meet & greet s Yungbludem.

„Jsem nadšený, že zase pojedu na tour, už bylo na čase! Do koncertů Life on Mars tour nasypu dvojitou dávku energie, emocí a vášně. Půjde o největší venues, kde jsem kdy hrál, takže očekávejte pořádnou podívanou,“ říká k turné natěšený Yungblud.

Druhé Yungludovo album „Weird!“ (Locomotion / Polydor Records) si můžete nyní předobjednat na https://www.yungbludofficial.com. Fanoušci, kteří si předobjednají digitální album, okamžitě obdrží zcela novou píseň „cotton candy“, plus „god save me, but don’t drown me out“, „weird!“ a „strawberry lipstick“. K dispozici je také nový merchandise a album „Weird!“ na CD, vinylu nebo kazetě.

Yungblud (aka Dominic Harrison) se narodil před 23 lety v anglickém Yorkshire. Kytaru vzal do ruky poprvé ve dvou letech a už v deseti začal psát své vlastní písničky. Yungblud je známý tím, že ve svých textech vyjadřuje hlavní obavy své generace a zároveň ji pomocí své hudby sjednocuje a posiluje. Komunita fanoušků obdivující jeho otevřenou rock-and-rollovou zpověď sledovala Yungbludův vzestup od pozice zápasícího hudebníka žijícího v městském bytě v severní Anglii až po globální superstar, kterou časopis Rolling Stone nazval „pop-punkovým rebelem na misi“.

Své první EP vydal Yungblud v roce 2018 a hned tentýž rok jej následovalo dlouhohrající album 21st Century Liability. V roce 2019 vyšel živák Live in Atlanta, který představil mladého umělce jako nespoutaného pódiového performera, a EP the underrated youth, které se vyšplhalo do top 10 UK Official Albums chart a obsahovalo hit original me feat. Dan Reynolds z Imagine Dragons.

Yungblud posbíral celosvětově již 1,4 miliardy streamů a má měsíčně více jak 8,6 milionů posluchačů na Spotify. Za svou kariéru se Yungblud představil ve více jak 20 zemích a zahrál si na několika největších hudebních festivalech jako Austin City Limits, Life Is Beautiful, Lollapalooza, Reading and Leeds Festivals, and Vans Warped Tour. V Česku si jeho festivalovou premiéru mohli vloni vychutnat návštěvníci festivalu Rock for Churchill.

https://www.yungbludofficial.com/
https://www.facebook.com/yungblud/
https://www.instagram.com/yungblud/
https://www.youtube.com/channel/UCd3Llj2WWJh8ItfYl32eJ4Q
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupr​omotion

Facebooková událost: https://www.facebook.com/events/387061502477634/
Přímý link na vstupenky: https://goout.net/cs/listky/yungblud/pxth/

Zdroj: TS