Yo raps! back to the days

Nuspirit Club v spolupráci s Carnival Labs už tento júl uvedie zaujimavú a našponovanú party s názvom YO! RAPS.

Akcia sa bude niesť v retrospektívnom duchu a zavedie nás do atmosféry 80`s a 90`s, kedy sa v kolíske hip-hopu, v New Yorku, začal formovať štýl s názvom hip-hop. O pár rokov neskôr zasiahol aj našu krajinu a pretrváva dodnes, bohužial s inými hodnotami a názormi, s akými sa spájal na začiatku.

Určite si spomínate na dectvo, keď sa rozbehla revolúcia satelitných príjmačov a naše malé post – komunistické Slovensko malo začiatkom 90`s to štastie, že ľudia mohli začat sledovať americkú MTV, alebo neskôr nemeckú stanicu Viva, ktoré nás krmili všeličím možným aj nemožným. Grandmaster Flash, Run DMC, Public Enemy, Salt-N-Pepa, Big Daddy Kane, Fab 5 Freddy, legendárny film Wildstyle, alebo neskôr Prince of Belair s Willom Smithom, pyžamové outfity, budíky na krku, velké reťaze, ghettoblastre, šialené farby, ale aj revolúcia značky Nike a Adidas boli špecifické pre toto obdobie.

Akcia, ktorá sa uskutoční 05.07.2013 v bratislavskom klube Nuspirit bude niečo ako tribute a spomienka na celú túto éru. Po dlhšej dobe pôjde o dresscode party, plnú šialených kostýmov a old-schoolovej hudby.

Oraganizátori akcie do hudobnej produkcie tohto kultúrneho podujatia zavolali naozaj zaujimavý team “priekopníkov” slovenskej scény, ako sú napr. DJs Beyuz a MtotheG, ktorí vám budú aj s posilami Hlavolam a Emilee mastiť old school joints až do rána bieleho.

Môžete sa tešiť na noc plnú hiphopu, funku, mashupov, breakov, elektra a veľa iného.Neváhaj, začni si hladať svoj crazy kostým a nalaď sa na vlnu tejto party – Yo Raps ti zaručene odpáli dekel.

05.07.2013
Carnival Labs YO! Raps edition
NuSpirit Club Bratislava
Start: 20:00
dresscode: 80`s a 90`s hiphop
DJs Hlavolam, MtotheG, Beyuz & Emilee
FB Event: https://www.facebook.com/events/534027619987359/

Zdroj: Nu Spirit