YAEL výdáva nový song NEVERÍM. Klip si točil v Chorvátsku a úplne sám

Yael vydáva nový chytľavý song  Neverím krátko po úspešnej akcii Fight Night Challenge, v ktorej vyhral zápas proti svojmu oponentovi Janymu Landlovi. Skladba Neverím bola promovaná každý deň po dobu dvoch týždňov prostredníctvom krátkeho útržku, ktorý už na prvé počutie príjemne prekvapil. Očakávaný výsledok je naozaj výborný a mladý interpret opäť potvrdzuje svoj talent a dokazuje svoju šikovnosť, vďaka ktorej sa mnohí fanúšikovia môžu tešiť na nový letný hit.

Ako býva zvykom u materského labelu ILLUMINATE, skladba vychádza rovno aj s videoklipom, ktorý si však tento krát interpret natočil úplne sám. Videoklip je koncepčne jednoduchý a zachytáva príjemne prostredie prímorského mesta a krásne dopĺňa atmosféru skladby Neverím.

V najbližších dňoch možno Yaela vidieť na koncertoch v Bardejove, Záhorskej Bystrici, Nových Zámkoch a mnohých ďalších mestách. Tešiť sa môžu aj fanúšíkovia zo susednej Českej republiky, v ktorej Yael vystúpi už čoskoro na Hodonínskej akcii na Masarykovom námesti. Presný prehľad všetkých akcií možno nájsť na Yaelovom instagrame.

Zdroj: TS