YAEL A KALI V NADUPANEJ REGGAE NOVINKE NENI ZA ČO

Yael postupne vydáva piesne z pripravovaného albumu. Tento krát nám naservíroval chytľavú novinku NENI ZA ČO, na ktorej spolupracoval s raperom Kalim.

Yael pred nedávnom ohlásil vydanie svojho debutového albumu, ktorý nesie názov X. Na vychádzajúci album sa fanúšikovia môžu tešiť už 24.11.2023 na streamovacích platformách.

Na albume X sa bude nachádzať 14 skladieb s 1 bonusovou. Produkciu albumu si zobral pod palec Matej „Maxo“ Mikloš. Okrem novinky NENI ZA ČO s Kalim, si na albume budete môcť vypočuť aj iných zaujímavých hostí, ktorými sú Majself, alebo Paulie Garand.

„X symbolizuje z matematického hľadiska neznámu. Je to premenná, ktorú chceme vo všeobecnosti z rovnice určiť. Premenná, ktorá bude album jednoznačne definovať.“ – hovorí Yael.

Ako býva zvykom pri interpretoch ILLUMINATE, nie je žiadnou výnimkou, že aj táto novinka dostala vizuálne spracovanie, ktorého režisérom je Martin Miko, ktorý sa postaral o zaujímavý deepfake-ovo spracovaný videoklip. Vo videoklipe možno spoznať zopár dobre známych tvári z oblasti showbiznisu, ale aj športu.

„Som nesmierne rád, že sa nám podarilo tvrdou prácou v uplynulých mesiacoch a dňoch, ktoré neboli naozaj ľahké niečo veľké a krásne, čím môžem potešiť svojich fanúšikov. Verím, že každý si nájde v albume X to svoje a vyrieši svoju neznámu.“ – odkazuje Yael.

https://www.instagram.com/illuminate_production/
https://www.instagram.com/matuskolarovsky/
https://www.instagram.com/minodebnar/
▹ Merch: https://shop.rukahore.sk/illuminate
▹ Stream: https://rukahore.ffm.to/yael

Zdroj: TS