Xzibit chce v Bratislave zjesť 22 grilovaných kurčiat!

BRATISLAVA – Hviezda relácie Pimp my ride, raper a príležitostný herec Xzibit vystúpi 12. októbra v Bratislave. A hoci nemá takmer žiadne maniere, jedna jeho požiadavka organizátorom koncertu vyrazila dych. Xzibit chce mať v šatni pripravených 22 grilovaných kurčiat!

Xzibit

Spevák s riadnym apetítom chce ku každému kurčaťu aj oblohu v podobe zeleniny a zemiakov. Na jeho jedálnom lístku ďalej nesmie chýbať ovocie, syry, tortilla či chlieb. Smäd chce hip-hopová hviezda hasiť najmä neperlivou stolovou vodou, o náladu sa mu však postará aj koňak Hennessey, vodka Grey Goose a dvanásť pív Heineken. Xzibit pôsobí na scéne od roku 1994. Na konte má šesť štúdiových albumov, z ktorých komerčne najúspešnejším je Man vs. Machine. Ešte tento rok by mal vydať nahrávku Restless 2.

Rapper bol v roku 2009 jedným z headlinerov slovenského festivalu Toto je hip hop. Je známy aj ako moderátor programu Pimp My Ride televízie MTV. Rodák z Michiganu s občianskym menom Alvin Nathaniel Joiner IV. si vyskúšal aj herectvo a zahral si vo filmoch ako 8. míľa, xXx: Nová dimenzia, Akty X: Chcem uveriť alebo Zlý poliš. Koncert Xzibit sa koná 12. októbra v bratislavskom Majestic Music Clube. Predpredaj vstupeniek je priamo v MMC Caffe (Karpatská 2, budova YMCA, 1. poschodie) za 22,- € a v sieti Ticketportal za 24,50,- €. V ponuke sú aj VIP vstupenky za 39,- €, ktoré obsahujú miesto na uzavretom balkóne s priamym výhľadom na pódium, sedenie pri stolíkoch, fajčiarsky salónik, VIP toaletu, fľašu sektu, slané oriešky a tyčinky.

Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/podujatie_search.asp?id=16092

Zdroj: publique s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET