XXL Fest 2011: Vypredal novozámocké hotely a penzióny!

Túto zaujímavú informáciu sa organizačný tím Fernet Zetko XXL Festu dozvedel čírou náhodou, keď dnes začal hľadať ubytovanie pre jedného z účinkujúcich, ktorý sa na poslednú chvíľu rozhodol po svojom vystúpení zostať na festivale a užívať si ho spolu s ostatnými návštevníkmi.

Po niekoľkých telefonátoch na všetky hotely a penzióny s prekvapením zistili, že odpoveď „budúci víkend sme plní hlavne kvôli festivalu“ vyznela svorne takmer vo všetkých prípadoch.

Na jednej strane komplikácia, na druhej však príjemná správa, že o festival je skutočne záujem z celého Slovenska. Organizátor si v tomto prípade musel vypomôcť s ešte voľnou kapacitou penzionu v neďalekých Dvoroch nad Žitavou a tak svoju úlohu nakoniec úspešne zvládol.

V tejto chvíli sme ešte zistili, kde je možné sa ubytovať a v kategórii lacné ubytovanie sme našli ubytovňu Priemstav, ktorá má ešte voľné kapacity, rezervácie sú možné na telefóne: 035 / 642 63 52.

Záujemcovia o trochu komfortnejšie bývanie možno uspejú ešte v Hoteli Stardust v Nových Zámkoch, no potom už iba v neďalekých Dvoroch nad Žitavou, 8km od novozámockého kúpaliska s výbornou dostupnosťou.

Fernet Zetko XXL Fest sa udeje už o pár dní a to konkrétne v termíne 21-23.júl na termálnom kúpalisku V Nových Zámkoch. Na všetkých sa veľmi tešíme.

Na záver pripomíname, že v najbližších dňoch vás oboznámime z užitočnými súhrnnými informáciami, ale i odpoveďami na najčastejšie otázky, týkajúce sa Fernet Zetko XXL festu.

XXL Fest 2011

Zdroj: XXL FEST