XXL Fest 2011: Súhrnné informácie!

Brány XXL festu, ktorý sa udeje na termálnom kúpalisku v Nových Zámkoch sa otvárajú vo štvrtok 21.júla od 14:00 hod. Vstup pre všetkých návštevníkov  festivalu je pri mostíku, na ktorý sa dostanete pohodlne priamo  z parkoviska/viď mapka/. V tomto čase sa otvára i stanové mestečko.

Vstupné: Ceny vstupeniek na mieste: Vstupenka na celý festival …22 Eur, aj s trojdňovým voľným vstupom na termálne kúpalisko/pre ilustráciu, cena vstupu na termálne kúpalisko na jeden deň je 4 Eur/
Vstupenka na štvrtok: 15 Eur
Vstupenka na piatok: 9 Eur
Vstupenka na sobotu: 9 Eur
Vstupenka na piatok a sobotu: 14 Eur

Doprava a parkovanie: Na festivale budú priamo pri vstupe k dispozícii XXL taxi, ktoré prepravujú v rámci Nových Zámkov za 2 Eur. Parkovanie na festivale je každý deň od 18:00 hod do 09:00 hod ráno bezplatné. Autá , ktoré prídu od 9:00 hod až do 18:00 hod majú parkovanie spoplatnené podľa cenníka termálneho kúpaliska. Autá, ktoré neopustia areál parkoviska počas 3och dní festivalu, za parkovanie za každý ďalší deň neplatia.

Stanové mestečko: Stanovanie je bezplatné. Do stanového mestečka majú vstup povolený iba osoby v ňom ubytované. Do stanového mestečka je možné si priniesť jedlo, ale aj nealko nápoje v neotvorených PET fľašiach. V stanovom mestečku je zakázané manipulovať s otvoreným ohňom, grilovanie je povolené  v griloch, s použitím dreveného uhlia. Nápoje zo stanového mestečka nie je možné vynášať do festivalového areálu.

Akreditácie: Akreditácie sa vybavujú od 14:00 hod do 21:00 hod každý deň na hlavnom vstupe pre návštevníkov. Od 21:00 do 02:00 je na akreditácie k dispozícii technický vchod do areálu kúpaliska od Bezručovej ulice./viď mapka/

Termálne kúpalisko: Všetcia držitelia vstupeniek na celý festival, čiže na všetky 3 dni majú vstup do termálneho kúpaliska ZDARMA. Termálne kúpalisko môžu  navštíviť iba počas jeho otváracích hodín, t.j. od 9:00 hod do 19:00 hod.

Program: Program sa uskutoční na dvoch pódiách: Europa 2 pódium a Pokec pódium, časový rozvrh vystúpení jednotlivých účinkujúcich sa nachádza na tabuliach pri pódiách, alebo vo festivalových bulletinoch, ktoré sú k dispozícii na vstupných bránach. O prípadných zmenách v programe , alebo časových posunoch budú informovať moderátori priamo na pódiách. Všetcia účinkujúci potvrdili svoju účasť a do Nových Zámkov sa už veľmi tešia. Jedna zmena nastane v sobotu na Hip Hop-ovom pódiu, kde nastane časový posun, Rytmus kôli neodkladným záležitostiam namiesto o 24:00 hod vystúpi o 20:00 hod ,  vystúpenie Coolia je nezmenené, ale Ganxta Zolee és a Kartel tým pádom vystúpi o 24ej hodine.

Lunapark: Po všemožných snahách a hľadaní riešenia sme žiaľ nevedeli nájsť spôsob, ako dopraviť na kúpalisko 24 metrový kamión, preto sme boli nútení Lunapark odvolať, čo nás mrzí, ale zase dúfame, že Lunapark nebol ten hlavný dôvod, pre ktorý ste sa rozhodli XXL Fest navštíviť.

Počasie: Aj napriek predpovedi, ktorá hlási ochladenie, bude nálada a zábava neskutočná , dážď vo večerných hodinách nebude, príjemných letných 16-17 stupňov v noci, takže niet sa čoho obávať.

Zľavy: Držitelia Azet karty a osoby s preukazom ZŤP aj s doprovodom majú  nárok na 20% zľavu.     

  
Koniec festivalu: Festival končí v nedeľu 24.júla o 06:00 hodine rannej. Stanové mestečko sa uzatvára o 12:00 hod.

XXL Fest 2011

Zdroj: XXL FEST
Publikoval: Redakcia GREGI.NET