XXL Fest 2011: Dash Berlin po roku opäť na Slovensku!

Už o pár dní, presne 21.7. príde po roku opäť na Slovensko Dj , producent a remixér Dash Berlin, ktorý za jeden rok poskočil v rebríčku DJ mag-u z nuly na 15 miesto a stáva sa z neho jeden z najžiadanejších tranceových djov sveta!!!

Svoj djský set predstaví návštevníkom XXL Festu hneď v prvý deň festivalu, vo štvrtok.

Dash Berlin už určite nepatrí medzi nováčikov tranceovej scény, na konte má už viacero megahitov, ako „Till The Sky Falls Down“ ďalej „Waiting“, „Man On The Run“, alebo posledný singel, na ktorom spolupracoval s djom ATB a jeho názov je „APOLLO ROAD“, ktorý má fantastické ohlasy a ašpiruje na veľký letný hit tohto roku.
Dash Berlin je známy aj tým, že si na naspievanie vokálov starostlivo vyberá speváčky, ktoré majú vyšperkovaný, zaujímavý a výnimočný hlasový fond ako napr. Cerf Mitiska, alebo dnes už veľmi známa Emma Hewitt.
Dash Berlin je Dj, u ktorého v cateringových požiadavkach márne budete hľadať alkoholické nápoje, ale zato si potrpí na ovocné šťavy, minerálky, alebo čerstvé ovocie. Svoj set odohrá presne o 23:00 hod na Europa 2 pódiu už vo štvrtok 21.7. na XXL Feste v Nových Zámkoch.

XXL Fest 2011

Zdroj: XXL FEST
Publikoval: Redakcia GREGI.NET