Xmas Masaker party 1: 24. decembra na plťke!

Dvanásť rokov vám prinášal Toky pravidelné vianočné „hausové“ potešenie, tento rok nastala malá zmena a my sme veľmi radi, že sa nám poradilo nadviazať a môžeme vám ponúknuť tohto pána na Vianoce, aby tento tradičný koledník mohol zavinšovať šťastné a veselé všetkým návštevníkom klubového priestoru plťka na Bratislavskom zelenom Dunaji.

Keď že Vianoce sú okrem iného aj sviatky hojnosti budeme štedrí aj my a preto sme pripravili zaujímavý lineup, kde okrem Tokyho vystúpia aj dva piliere populárnej relácie Dance Exxtravaganza menovite Mr. Pico a stále čarovný Stame, ktorý po roku vystúpi exkluzívne po boku Juraja Grafika a oživia tak nachvíľu známe duo Stame&Grafik.

V sobotu večer vám veľmi radi zavinšujú usmiatí a obľúbení Smoly&Semtex a nedá sa nespomenúť ani postavičku, ktorá hlavne na Vianoce prináša ľudom radosť a peknú Ebrietu, sme taktiež radi že nás opäť navštívi za mixom aj DJ Raiden.

Rozhodne sa máte možnosť tešiť na príjemnú, kvalitnú muziku a noc plnú zábavy a vianočnej pohody, ktorú si vytvoríme my všetci. Neváhajte priniesť so sebou koláčiky a iné vianočné radovánky ktoré dotvoria podstatu tejto noci.

Toto všetko vás čaká, pokiaľ navštívite priestory klubu Plťka- ponton na bratislavskom nábreží Dunaja (hneď vedľa botela Marína), my k tomu dodáme ešte kvalitný zvuk, príjemné svetlá a vianočný žúr sa môže začať.

Vstupné bude do 22,30 3€ a po uplynutí spomínanej hodiny to budete mať za „päťku“.
Tešíme sa na vás, už túto sobotu 24.12.


24.12.2011 Xmas Masaker party 1
DJ´s: Toky, Pico,
Stame&Grafik,
Smoly&Semtex,
Raiden
Klub Ponton-plťka
Bratislava
Štart: 21,00
Vstup: do 22,30 3€ po 22,30 5€

XMAS

Zdroj: XMAS
Publikoval: Redakcia GREGI.NET