Xindl X predstavuje videoklip k novej skladbe SebeLovesong. Singel je predzvesťou nového albumu a tiež pozvánkou na pražský koncert 25. Novembra v O2 universum !

Spevák a skladateľ Xindl X púšťa do sveta nový videoklip ku skladbe SebeLovesong, ktorý je predzvesťou pripravovaného albumu Terapie. SebeLovesong opäť vsádza na typický textársky rukopis Xindla X, plný slovných hračiek. Ako to už aj napovedá názov, song je milostným vyznaním, ale teraz však, k sebe samému.

„Asi většina písní, co kdy vznikly, jsou o lásce k nějaké druhé o sobě,“ říká Xindl X, „ale ještě jsem nenarazil na žádnou, která je o lásce k sobě samému. Vždyť se přece říká, že kdo nedokáže mít rád sebe, nedokáže milovat ani nikoho jiného. Tak jsem si řekl, proč nenapsat píseň o sebelásce, i když trochu neopětované,“dodáva Xindl X.

Klip režíroval režisér a zároveň muzikant Michal Skořepa. Scenár vymysleli spoločne. „Vzhledem k tématu písně přišel Michal s nápadem, abych v klipu zahrál všechny role. Naštěstí jsem coby písničkář a scenárista zvyklý sedět na několika židlích najednou“ dopĺňa Xindl X.

Michal Skořepa, ktorý mal na starosti réžiu, kameru a výsledný strih, spomína na natáčanie takto : Bylo těžké si uhlídat všechny Ondry na place, každý byl úplně jiný. Ale nakonec přišel Xindl X a dal tomu pořádek.“

Nový klip je nielen predzvesťou nového albumu Terapie , ktorý Xindl X plánuje vydať na jeseň tohto roka, ale tiež pozvánkou na najväčší koncert Xindlovej tohtoročnej koncertnej sezóny v novej pražskej hudobnej sále O2 universum. Pôvodne sa mal koncert uskutočniť už 30. januára 2021 v pražskej O2 aréne, ale vzhľadom na stále pretrvávajúcu pandémiu nebolo možné usporiadať koncert v plnom rozsahu, a je presunutý na nový termín 25. novembra 2021 do nového priestoru O2 universum. „Moc se na všechny těším, koncertování nám všem hodně chybí. Přijďte si s námi opět užít společnou energii, hudbu a vše, co nám téměř celý loňský rok chybělo …. samozřejmě máme kalendář plný přesunutých koncertů z loňského roku, ale zakončíme ho pro mě tím nejzásadnějším, a to v pražském O2 universum!“.

Xindl X – SebeLovesong
Autoři: Ondrej Ladek
ISRC: CZUM72100009
(P) 2020 Universal Music
ISRC: CZUV72100003
https://www.xindlx.cz/
https://www.facebook.com/xindlxofficial/
https://www.instagram.com/xindlxofficial/

Zdroj: TS