WYCHITAWAC`s B.day @ Nu Spirit Bar, piatok 29.3.

Narodeninová oslava dja v klube? To je také klišé, že až. Tak prečo k tomu nepridať aj úplne trápnu správu? Pripravte sa, záplava overených banálnych fráz sa valí na vás…

Takže, ak ešte neviete kam tento víkend za najlepšou zábavou v meste, už tento piatok si určite prídete na svoje ak zavítate do NuSpirit Baru, pretože tu sa v ten večer zídu tí najlepší a najbombastickejší dji, naozaj!

Pripravte sa na poriadnu dávku tých najaktuálnejších deep house beatov spod rúk tých najle…ale veď to už sme raz spomínali. Nevadí, oni sú zaručene, naozaj, fakt tí najlepší! Tie najhustejšie tracky zo svojho archívu na vás vytiahnu housemusic.sk hostia v zložení Drinkteam, Keče, SouTHboy a dokonca príde aj na hosťa zo zahraničia!!!

Z ďalekého Rakúska k nám pricestuje slávne a určite všetkým známe duo producerov Natasza & Oscarsix, ktorí to nepochybne rozbalia vo veľkom štýle! A to nie je všetko! Čerešničkou na torte bude účasť legendy našej hudobnej scény a krstného otca d’n’b u nás. Áno dámy a páni, už tento piatok sa za gramce postaví aj sám Mr. Galagha, ktorý vám zahrá, čuduj sa svete – do tanca!!! Takže si zapíšte do diárov, najlepšie červenou farbou, dátum 29. marec, kedy to celé vypukne… vypukne, nie je to smiešne slovo?
Úprimne, napísať takúto znôšku ničnehovoriacich rečí dalo oveľa väčšiu robotu ako to celé zorganizovať. Tak si aspoň dajte tú námahu a prídite na drink. Všetci ste vítaní.

WYCHITAWAC`s B.day
29.3.2013 – Nu Spirit Bar (mapa)
Medená 16, Bratislava, Slovakia
Dodoman & Wychitawacs aka DRINKTEAM
Keče from Sensoreal
Natasza & Oscarsix (PL/AT)
Southboy
and special guest star
Mr. Galagha
táto udalosť na facebooku

Zdroj: Southboy – press info