WONDERLAND „Marine“: 12. októbra v SaSaZu v Prahe!

Pravidelná rezidentní noc předního domácího DJe a producenta Michala Poliaka – WONDERLAND, přivítá v pátek 12. října v pražském SaSaZu speciální hosty.

Těmi budou německá hvězda Deniz Koyu,  Holanďan Daniel Sanchez – oba dva vystoupili na letošní Sensation, a to nejen v pražské O2 areně, ale i dalších zemích – rezident klubu Papaya DJ Mario, a půvabná DJka Lady A.

Jak již název podzimního Wonderlandu „Marine“ napovídá, i tentokrát se můžeme těšit na nezapomenutelnou klubovou noc plnou té nejlepší house music, ale také na krásné námořnice a námořníky, tematické dekorace a videoprojekce, speciální efekty a spoustu překvapení, ale hlavně unikátní atmosféru, díky níž se Wonderland během tří let stal špičkou mezi klubovými koncepty, a letos poprvé s úspěchem navštívil i legendární klub Papaya na chorvatském ostrově Pag.

Pozor, pro všechny odvážné slečny, které si vezmou na akci plavky, bude připravena na tanečním parketu velká vířivá vana od našeho partnera – společnosti Albixon – kde si budete moci v průběhu večera relaxovat se sklenkou Moët & Chandon zdarma.

Vstupenky na pátou edici noci Wonderland jsou v prodeji v síti www.ticketpro.cz za 249 Kč. Na místě bude vstupné 399 Kč. Vstupenky do VIP galerie jsou v prodeji za 990 Kč.

Doporučený dress-code: Navy & Naughty

Více informací na www.wonderland-night.cz nebo https://www.facebook.com/wonderlandnight

 Zdroj: Republic Recordings