Wonderland “Army,, zvoláva všetkých party people do zbrane!

Ruské trio Swanky tunes, holandský DJ Dannic, rezidentní DJ Michal Poliak a slovenský DJ a producent Eddie Sender. Právě tito generalové se během devítihodinové taneční bitvy vystřídají za DJ pultem během nejpopulárnější klubové noci u nás – WONDERLAND!

Už 15.března se pražský klub Sasazu změní ve vojenskou základnu plnou krásných vojaček a vojáků. Všichni se tak na jeden večer stanou součástí zcela nové show s podtitulem Wonderland “Army Edition,,

Taneční minové pole svou ostrou municí nebude šetřit MC Strech, tedy jeden z nejžádanějšícg MC’s na světě! Plnou palbu té nejlepší housové hudby doplní live vystoupení kytaristy Branise Fojtína a klavíristy Thomase Backa a to pod velením Michala Poliaka.

Unikátní laserová show, sexy taneční performace, 120 Kg CO2 a speciální CO2 Gun z Holandska a vojenská výzbroj – To všechno na vás čeká za branami holešovického tábora!

Všem doporučujeme dorazit v pohodlné vojenské výstroji, protože tahle noc vás dostane na kolena a sáhnete si až na dno svých tanečních sil.

Povolávací rozkaz na Wonderland “Army Edition” si lze vyzvednout exkluzivně v sítiwww.ticketpro.cz

Zdroj: SaSaZu