Wonderland – Angels & Demons: 14. októbra v SaSaZu v Prahe!

Vydejte se potřetí do magického svìta noci WONDERLAND. V pátek, 14. října 2011, se pražský prostor SaSaZu promìní v mystický chrám, kde vás ovládnou temné síly té nejlepší houseové hudby v podání mystických umìlcù, a kde vaše smysly budou omámeny všudypřítomnými andìlskými dívkami.
Čarovný rezident MICHAL POLIAK, holandský démon HARDWELL, maďarský andìl Julia Carpenter, či domácí čarodìj Carl Lope, se postarají o nadpozemskou osmihodinovou hudební seanci. V celém chrámu SaSaZu se budou vznášet andìlé, a tato noc plná magických efektù a obrazù navždy zanechá otisk ve vašem podvìdomí, a překoná i ty nejsmyslnìjší představy.

Nechte se zcela pohltit svìtem WONDERLAND, a buďte to právì vy, kteří budete součástí další fáze zrození tohoto nového fenoménu. Popusťte uzdu vaší fantazii, a navštivte nás v hávu, který nejlépe vystihuje vaše druhé já, ať jste andìl či démon. Vaše kreativita bude odmìnìna. Vstup na tuto jedinečnou noc lze zakoupit v síti Ticketpro. Přidejte se k nám na www.wonderland-night.cz.

Wonderland

Zdroj: Wonderland
Publikoval: Redakcia GREGI.NET