Within Temptation sa sťahujú do Incheby!

Legenda symfonického metalu – Within Temptation – zahrá v stredu 12. marca 2014 v bratislavskej Incheba Expo Arene. Presun do väčšieho priestoru spôsobil najmä veľký divácky záujem o lístky a tiež technické požiadavky skupiny.

Rozmery pódia, obrovská scéna, LED-stena, svetelný a zvukový park sú určené pre vystúpenia vo veľkých halách. Techniku do Bratislavy privezie 9 kamiónov. Všetky doteraz zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti, lístky sú dostupné aj v sieti Ticketportal za 32 eur.

Pre svoju slovenskú premiéru si holandská skupina nič lepšie ani nemohla želať. Práve v týchto dňoch prichádza Within Temptation s novým albumom „Hydra“. Aj preto európske turné poniesie názov „Album Tour 2014“. Punc výnimočnosti dáva novej nahrávke aj zoznam mien osobností, ktoré sa na albume podieľali: Tarja Turunen (ex-Nightwish), Howard Jones (Killswitch Engage), Dave Pirner (Soul Asylum) či raper Xzibit. Within Temptation prinesú do Bratislavy zbrusu novú koncepčnú šou ladiacu s ešte horúcim albumom. Fanúšikovia sa tak môžu tešiť na nové skladby v koncertnom prevedení, ale chýbať nebudú ani najväčšie hity. Kapela sľubuje najlepšiu koncertnú show, akú kedy mali. “Všetku našu prácu a snahu smerujeme k tomu, aby sme fanúšikom priniesli tú najlepšiu a najpôsobivejšiu koncertnú produkciu akú kedy zažili. A kvalitný, nezabudnuteľný koncert bude najlepšou reklamou a pre náš nový album,” nechal sa počuť gitarista a zakladateľ Within Temptation Robert Westerholt.

Zoskupenie na čele s charizmatickou Sharon den Adel je na scéne od roku 1996. Na svojom konte majú Within Temptation 6 radových albumov a desiatky singlov. Album Tour 2014 odštartuje koncom februára v Helsinkách. Skupinu čaká vyše 30 koncertných zastávok, medzi ktorými nebude 12. marca chýbať ani Bratislava. Vstupenky predáva sieť Ticketportal.

Viac info: https://www.facebook.com/octopuspromotion
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=61022

WITHIN TEMPTATION_PLAGAT_A1 INCHEBA

Zdroj: Octopus Promotion