WHISKEY VALENTINE VOL.2

Rok sa nám s rokom snúbil a tak je čas na ďalší rockový Valentín, tentoraz v Randal Club Bratislava! Valentín? Čoskoro! Whiskey Valentine? Hneď na to 16.02.2024!

Nevieš, čo budeš robiť doma sám/a? Nevieš, kam zobrať svojho milovaného/ú?  Zaľúbení, nezaľúbení, šup šup, príďte sa dožhaviť po Valentíne do obľúbeného Randalu!  A nikdy nevieš, možno toho pravého/tú pravú stretneš práve tam. Zostava bude, ako minulý rok, kvalitná, čiže si tam nájdeš to svoje.

Vystúpia:

The Gambit

Mladá bratislavská kapela, vo veku od 17-19 rokov. Skupinu tvoria od Júna 2022, a hrajú vlastnú tvorbu v žánri Alternatívny rock. V Júni 2023 vydali svoj prvý album s názvom „Nothing New Under the Sun“. Koncom roka 2023 začali nahrávať svoj druhý album a tešia sa, čo naň svet povie.

Parketový Lev

Skupina Parketový Lev sú ostrieľaní predstavitelia bratislavskej undergroundovej školy s jasným odkazom tuzemského rokenrolu. Kapelu na ramenách bratov Hrčkovcov tvorí úderná a kvalitná rytmická sekcia. Parketový Lev tiež nezaostáva a finalizuje posledné práce pre svoj nový album.

FRIDAY WHISKEY

Glam-rocková kapela z BA, ktorá predvedie show ako za starých čias 80′ rokov, kedy svet šalel po glam rocku.  Skvelý styling členov kapely pripomínajúci 80. roky, tvrdá hudba, ostré gitarové riffy. Nepremeškajte príležitosť zažiť túto vzrušujúcu show plnú pózy s vlastným názorom.

Signature

Bratislavská rocková kapela založená v roku 2008. Ich tvorba je mix rôznych rockových žánrov, výsledkom je energický hard&heavy rock v americkom zvuku. Od svojho vzniku stihla kapela odohrať vyše 100 koncertov v kluboch a na festivaloch na Slovensku, ale aj v zahraničí (Budapešť, Viedeň, Česká republika). Svoj repertoár ponúka v klasickej rockovej aj unpluggedovej, akustickej podobe.

Zdroj: TS