Welcome Summer 2011: V predaji posledné lístky a čo na Vás čaká?

Už budúci piatok 17. júna 2011 vypukne na Liptove letná tanečná mega show, akú si tento kraj ešte nepamätá. Pre návštevníkov stále dopåňame techniku, atrakcie a rôzne maličkosti pre čo najlepšie pohodlie každého z Vás. Pred troma týždňami sme spustili predpredaj lístkov v sieti TICKETPORTAL za štartovaciu cenu 5 € a čo môžeme povedať, vyrazili ste nám dych!

Veľmi príjemne ste nás prekvapili! Behom pár týždňov sa vypredali takmer všetky lístky určené na predpredaj a ostalo už len necelých 300 ks v predaji. Dovoľujeme si Vás upozorniť, že po vypredaní tejto čiastky budú uzavreté akékoľvek ďalšie možnosti predpredaja / predaja lístkov až do odvolania. Preto neváhajte a rezervujte / zakúpte si Váš lístok čo najskôr, aby ste mali možnosť otvoriť leto vo veľkom štýle pri tanci pod hviezdami.

Pripájame prvé nákresy stageu. Dåžka 30 metrov a výška 9 metrov. Okrem profesionálnej svetelnej, laserovej a balónovej show budete mať samozrejme možnosť počuť skutočnú raritu, najlepší zvukový systém sveta FUNKTION ONE!

Stage
Stage

Na festivale EUROPA 2 WELCOME SUMMER 2011 vystúpia: DJ EKG, TOKY, REORDER, BOSS, PICO, STAME, ENHANCER, MISS RODEZ a ďalší.

Posledné lístky si môžete zakúpiť v sieti TICKETPORTAL za najnižšiu cenu 5 €. Pozor, posledných 300 kusov! Toto leto otvárame my! Tešíme sa na Vás 17.júna 2011 na ihrisku v Liskovej (pri Ružomberku).

Viac informácii nájdete na www.pure-event.sk alebo na FACEBOOKU.

WS2

Zdroj: PURE Event
Publikoval: Redakcia GREGI.NET