Welcome Summer 2011: Najväčšia tanečná open air party na strednom Slovensku!

ReOrderove aktivity v producentskej oblasti sú orientované predovšetkým na svetovú klubovú scénu. A tak práve o slovákovi paradoxne na Slovensku moc nepočuť. Dnes sa to však zmení.

Keď oslovili organizátori festivalu Europa2 Welcome Summer ReOrdera s ponukou o vytvorenie skladby, ktorá by túto skvelú open-air akciu podporila a zároveň charakterizovala, neváhal a pustil sa do práce. „Keď slovenskú, tak poriadnu“, povedal si ReOrder a s cieľom spolupráce kontaktoval skupinu, ktorá na slovenskej tanečnej scéne už má čo to „odkrútené“. PAPAJAM to je meno producentského dua, ktorého skladby sa uchytili nielen na Slovensku, ale aj v okolitých krajinách.

ReOrder

Na talianskom tanečnom portáli Eurodanceweb sa medzi menami ako Eifel 65, Danzel, či Westlife v internetovom hlasovní táto formácia dostala až na 8. miesto a nemožno zabudnúť aj na prebojovanie sa do top 50-tky v prestížnej Eurovízii. Keďže sa skupine PAPAJAM myšlienka spolupráce pozdávala, Janka a Marek sa spolu s ReOrderom húževnate zahryzli do tejto atraktívnej výzvy.

Papajam

Niekoľko týždňov strávených v štúdiu a produkt „včeličkovskej“ práce je na svete: dynamický song, ktorého sviežosť vás prenesie priamo pod holé nebo, do prvej rady pod pódium letného Europa2 festivalu, a o ktorý v súčasnosti prejavila veľký záujem česká spoločnosť Global Music. Jeho názov je výstižný a jednoznačne vypovedá o svojom zámere: ReOrder & PAPAJAM – Welcome Summer (Bring That Bass).

WS2

Zdroj: PURE Event
Publikoval: Redakcia GREGI.NET