Wayout Xmas party bude plná darčekov a prekvapení!

Blížia sa Vianoce a preto sme sa rozhodli pre Vás pripraviť niekoľko darčekov. V prvom rade je to štvorica domácich talentov, o ktorých budete určite ešte veľa počuť!

SHRILL WHISPERS z Bratislavy predvedú svoj našlapaný death-core, LOSTINMIND predstavia čerstvú tvorbu a dokonca pokrstia svoje nové CD, energický punk rock v podaní VOICE OF HORSE z Martina je už na klubovej scéne dobre známy a tento skvelý štvorlístok uzatvoria metal-coreový PRINCESS KNOCKED OUT THE GARDENER!

Ďalším darčekom je drink zdarma! V rámci každej vstupenky za pohodové 3,- eurá máte na bare od nás panáka v cene. Komu by sa darčekov málilo, má možnosť zúčastniť sa tomboly o skutočne atraktívne ceny ako napríklad vstupenku na koncert do Viedne podľa vlastného výberu spolu s dopravou.

Špeciálnym darčekom je náš špeciálny hosť (alebo hostia?;), ktorý sa rozhodol pozvať Vás osobne prostredníctvom videopozvánky: https://www.youtube.com/user/wayoutbooking?feature=results_main

Tešíme sa na Vás a určite sa nevidíme na takejto párty spojenej s koncertom naposledy, pretože vytvárať priestor pre domáce talenty je jedným z „programových vyhlásení“ WAYOUT BOOKING.

Vstupné vo výške 3,- EUR je možné zakúpiť len na mieste.

WAYOUT XMAS PARTY
14.12.2012 RANDAL CLUB, BRATISLAVA
PRINCESS KNOCKED OUT THE GARDENER (SK)
VOICE OF HORSE (SK)
LOSTINMIND (SK)
SHRILL WHISPERS (SK)

Zdroj: Wayout