Wave: Štvrté číslo v predaji!

Bez dlhých rečí a úvodných slov ideme priamo k veci … V štvrtom čísle časopisu o elektronickej hudbe Wave nájdete: rozhovor s pánom na titulke Michalom Breethom, ktorý nám porozprával nie len o účinkovaní na Balaton Sounde, ale načrel aj do zákulisných tém našej scény.

Niečo, čo sa rozhodne oplatí prečítať, stojí opis jedného obyčajného dňa dvoch neobyčajných DJov, ktorí si hovoria Toky a Boss, spolu s ich nezabudnuteľnými komentármi a zážitkami. Na otázku, ako sa dostať do rádia, nám v rozhovore odpovedal dramaturg Rádia_FM Daniel Baláž a pri médiách zostaneme aj pri zisťovaní počiatkov internetovej televízie Gluuu.tv. O tom, ako vyzerá scéna v Bosne, nám porozprával jej rodák a producent Mladen Tomic. V treťom čísle ste sa mohli dozvedieť o ukrajinskej „krajine“ KaZantip a o tohtoročných zážitkoch z nej povedal viac Nemec Marc Fisher. Pri listovaní v starých Discobox-och sme natrafili na článok z r. 1995, ktorý vás ale neprenesie až do takej minulosti, ako si myslíte. Z labelov tento krát uvedieme trancový Mistique Dream Recordings a na žiadosť viacerých čitateľov je v sekcii Clubs predstavený Nu Spirit.

Kto sa postaral o najväčšie prekvapenie tohtoročného festivalu BeeFree a to aké má plány do budúceho roku nájdete ako inak tiež v magazíne Wave a ako správny bulvár si nemôžeme dovoliť nespomenúť súdny proces Aviciiho ohľadom plagiátorstva a ako bonus nájdete aj malú anketu národa slovenského pri zodpovedaní troch jednoduchých otázok. Z leta prinášame až dva partyreporty, prvý z nemeckého Love Family Park a druhý z augustového vystúpenia Richie Hawtina v Bratislave. Redaktori drum&bass tento krát prinášajú rozhovory s českým producentom Rido a priamo z Londýna na otázky odpovedal Alix Perez. S tajničkou môžete tento krát vyhrať 2 lístky na Transmission spolu s nezabudnuteľnou cestou Partybusom a o záver sa svojimi šibnutými odpoveďami postaral DJ Tlama. A … nezabudli sme ani na CD v štýle soulfoul house, o ktorý sa zaslúžil český showman Andrea Fiorino.

Časopis Wave môžete nájsť už od 7. septembra vo vybraných stánkoch na Slovensku, ktorých zoznam nájdete na našej stránke v sekcii Buy Wave https://www.wavemag.eu/buy-wave alebo si ho môžete mailom na  obchod@wavemag.eu. Na stránke nájdete aj kontaktný formulár, vďaka ktorému vám časopis odošleme aj priamo domov.

Dovoľujeme si pripomenúť, že stále môžete získať prvé 3 čísla magazínu Wave iba za cenu 5€. Stačí napísať na  obchod@wavemag.eu, alebo vyplniť kontaktný formulár v sekcii BUY WAVE.

Wave

Zdroj: Wave
Publikoval: Redakcia GREGI.NET