Wave: Ostaň s nami aj v roku 2012!

Aj v roku 2012 sa k tebe dostanú tie najlepšie informácie o tanečnej hudbe v podobe stránok jediného printového magazínu na Slovensku. Hovoríme samozrejme o magazíne Wave, ktorý sa už stal stabilnou výbavou každého poriadneho clubbera.

Čo sa dočítate v prvom čísle roku 2012? Na titulke sa na teba usmieva techno-guru zo Slovinska UMEK, ktorý v rozhovore okrem pocitov, ktoré stále zažíva aj po 17-tich rokoch na scéne porozprával aj o tom, ako sa zbaviť strachu z lietania. Rozhovormi s populárnymi menami sme v tomto čísle naozaj nešetrili, takže ďalšími vyspovedanými sú Eelke Kleijn, Daniel Stefanik a Counterstrike, ktorí onedlho vystúpia aj na Slovensku. Ak ste zástancami žánru trance, určite si nenechajte ujsť rozhovor s Nifrou, ktorá okrem iného spomenula aj “svoju spojitosť” so známym talianskym spevákom Tizzianom Ferrom. Pri trance ešte ostaneme, ale pri trochu tvrdšej odnoži tohto žánru, o ktorom nám porozprával A*S*Y*S. Ľudí, ktorí majú talent a cit pre hudbu bude určite zaujímať článok o Red Bull Music Academy 2012, a pre tých ostatných talentovaných prinášame aj informácie o Radio Head Awards, ktoré udeľuje Rádio_FM po prvý krát aj v kategórii elektronická hudba.

Umek

V minulom čísle ste sa sťažovali, že bol kvíz veľmi jednoduchý, tak sme v tomto čísle trochu pritvrdili, a ak vás zaujíma, ktorá rozhlasová stanica najviac očarila nášho redaktora a výborného DJa pmc, tak si nalistujte rubriku Off Topic. Pred nedávnom sa na internete objavilo video z 90-tych rokov, v ktorom ste si mohli pozrieť ako začínala DMC na Slovensku. Táto téma nás zaujala až tak, že sme zisťovali priamo u zdroja, ako to s tými začiatkami teda bolo. Zisťovanie informácií z minulosti tanečnej hudby nás dostalo trochu viac ako sme si mysleli, a preto sme pribalili aj malú genézu dôležitých udalostí, ktoré pomohli posunúť elektronickú hudbu tam, kde je teraz. V minulých číslach sme sa zaoberali aj tým, čo chýba v slovenských rádiách a čoho je tam práveže priveľa, a do ďalších tajov rádiového vysielania nás zaviedol Bidlo aka Aqua.

Nakoniec sme si nechali to najlepšie, a to sú rôzne prílohy, ktoré dostanete k magazínu. Pravidelnou prílohou je CD, ktoré tento krát namixoval Michael C, ktoré nájdete v každom výtlačku. Pre našich predplatiteľov sme prichystali bonusové CD, ktorým je nový album slovenského dua Damolh33 s názvom Swathe.

Pre predplatiteľov je pripravená aj súťaž o album kapely Noisecut a nové Smithereens EP, ktoré vydal Stroon ako limitovanú edíciu na USB kľúčoch, ktoré okrem dobrej hudby obsahujú aj vizuál ku každému tracku. A predplatitelia sa taktiež môžu tešiť aj zo súťaží o lístky na Synthesiu, Hospitality a Trancefusion.

Čerešničkou na torte je súťaž o imidžové slúchadlá Sennheiser, ktoré môžete vyhrať po vylúštení naozaj zákernej tajničky. Slúchadlá do súťaže venovala naša partnerská firma Techhouse.sk.

Teraz už len dôjsť na to, ako sa k magazínu dostať. Okrem PNS stánkov, ktorých zoznam nájdete na našom webe www.wavemag.eu v sekcii BUY WAVE, kde si môžete magazín aj priamo objednať, nájdete magazín aj na týchto miestach:
Techhouse.sk / Bratislava
Showtechnic / Bratislava
Danel / Šúrovce
JP Market / Malacky
Stanica / Žilina – Zárečie
Groteska Art Caffe / Poprad
MuSick / Liptovský Mikuláš
DJ Center / Košice
Barracuda / Nitra

Magazín si môžeš objednať aj priamo na mailovej adrese obchod@wavemag.eu alebo pre záujemcov z Českej republiky – obchodcz@wavemag.eu

Magazín Wave je v oficiálne v stánkoch od 1. februára 2012.

Wave

Zdroj: Wave
Publikoval: Redakcie GREGI.NET