Warn up to Radio_FM Nudance in Subclub!

V pondelok siedmeho mája sa v Subclube uskutoční obľúbený drum and bassový mayhem Nudance. Párty bude oficiálnym warm upom pred blížiacim sa eventom Radio_FM Nudance v MMC, na ktorom vystúpia Skeptical & MC Fokus, Xilent, The Panacea, Cenco & Dykman, i1X & Renyz, Deep-throat, Pro:Tune či VJs Akasha. Prvý jún na dvoch stageoch v budove YMCA. Je na čo sa tešiť.

Po prvýkrát navštívi Bratislavu talentovaný maďarský producent Giocator, ktorý preferuje deepový neuro dnb a jeho tracky vyšli na labeloch Trust in music, Black Seeds či Rotation records. Techstepové duo Sensless Symptoms je slovenským raverom dobre známe a sú zárukou poriadnej terapie tela aj duše. Čerstvý deepový project Deep-throat tvorí dvojica IM3 a Fatsound a chalani prezentujú najkvalitnejšie deepové a neuro lámané beaty z vlastnej dielne a tiež bangery svetovej produkcie. Za gramcami sa predstaví mladá krv Anonym a Stini.

Giocator

Čaká nás zaujímavú noc, pestrá a poriadne tanečná, napokon ako vždy ☺ Do klubu vám postačia štyri éčka, dobrá nálada a smäd po vodke, ktorá bude za akciové ceny. Vidíme sa v pondelok o desiatej.

GIOCATOR (Hungary)  *Trust In Music, Black Seeds, Rotation rec.*

SENSELESS SYMPTOMS aka Schyzo & Shenkster (SK)


DEEP-THROAT aka IM3 & FATSOUND (SK)  *Darktide rec., Nudance.sk *

ANONYM (SK)  *Natty Youth Sound*

STINI (SK)  *D@B Astoria, DNB Hurka*

Facebook event – https://www.facebook.com/events/406460919381407/
Viac info o akcii Radio_FM Nudance nájdete na www.nudance.sk

nudance

Zdroj: Nudance
Publikoval: Redakcia GREGI.NET