Walter Schnitzelsson má nové video, nahráva album a bude hrať na Pohode!

Slovenská skupina Walter Schnitzelsson pripravila pre svojich fanúšikov malý darček vo forme videa zachytávajucého niekoľko koncertov odohraných v roku 2012.

Okrem Grape festivalu vo videu s názvom For All The Bad Dancers uvidíte záznamy z ďalších vystúpení, cestovania a zábery mimo pódia. Celé video natočil a spracoval Michael Michale, ktorý sa postaral už aj o klip k piesni Mother.

https://youtu.be/wD99NT1vV4U

Kapela je momentálne v bratislavskom štúdiu Fatmusic, kde s pomocou producenta Juraja ‘Medveďa’ Marikoviča nahráva debutový album. Ten by mal vyjsť na jar tohto roku a nasledovať ho budú koncerty po celom Slovensku. Fanúšikovia si môžu zatiaľ na webe Slowatch.sk zaobstarať EP Mother, ktoré vyšlo v limitovanom množstve.

Okrem koncertov k albumu uvidíte kapelu určite aj na letných festivaloch – hlavne na festivale Pohoda. Tam sa chlapci tešia najviac, ako hovorí spevák Jozef Rezník: “Hrať na festivale Pohoda je pre nás výnimočná vec a sme radi, že si nás Pohoda vybrala. Tak ako vždy, aj tam dáme na koncerte zo seba všetko.”

Fanúšikovia môžu za kapelu hlasovať aj v Radio_Head Awards, kde sú Walter Schnitzelsson nominovaní v kategórii Nováčik roka. Ak chcete byť informovaní o ďalších koncertoch kapely Walter Schnitzelsson, určite sledujte ich Facebook.

Zdroj: Walter Schnitzelsson