Wacken Road Show I.: 7. októbra v Randal clube!

Najznámejší a najväčší metalový festival na svete – WACKEN OPEN AIR prichádza na Slovensko s porciou tvrdej hudby, ktorá má byť putovnou pred-ochutnávkou venovanú všetkým rockerom (nielen) u nás.

Prvá nádielka poteší najmä fanúšikov tvrdšej muziky a silného revu. V prvom kole sa nám predstaví veľký ťahák z Talianska – kapela GRAVEWORM, ktorá si za dlhé roky svojho pôsobenia našla mnoho priaznivcov po celom svete.

Aj keď prvá časť turné Wacken Roadshow sa nesie pod názvom Heavy metal, Graveworm hrajú nefalšovaný black metal s poriadnou dávkou dvojkopákov a typického ne-spevu… Kapela Graveworm si množstvá fanúšikov získala aj netradičným prevedením veľkých skladieb od kapiel ako Iron Maiden, Helloween, Bonnie Tyler alebo R.E.M., ktorých Losing My Religions má na Youtube takmer 1 mil.pozretí !!! Fear of the Dark od Iron Maiden možno budete počiť aj naživo práve v Randali.

Ďalším prekvapením je nemecké zoskupenie EMERGENCY GATE, ktoré nám predstaví svoj minuloročný album „YOU“ so skladbou „MINDFUCK“ predstavenú aj vo forme videoklipu. Aktuálnym albumom z tohto roku je INFECTED. EMERGENCY GATE sú hudobne na pomedzí tvrdého metalu, melodického deathu a metalcore. Tým sa zase podaril husársky kúsok, keď si k coververzii megahitu What Is Love ? pozvali aj originálneho speváka Haddawaya….

Toto duo budú sprevádzať aj relatívne silné predkapely TENSIDE a SCARED BY BEAUTY. Siedmeho októbra tak bude v Randal Clube poriadne horúco a milovníci rezavých gitár či drsných hlasov si rozhodne prídu na svoje! To všetko za cenu 11,- € !!! Predaj v sieti TICKETPORTAL !!!

wacken_roadshow_heavy_A1.indd

Zdroj: EPG.two, s.r.o.