VYTRVALEC PROMOE SE VRACÍ S UMĚNÍM PROHRY.

Promoe? Znovu? A zase jinak? Přesně tak. Dost možná rekordman v počtu koncertů v Čechách z řad zahraničních rapperů – Promoe z Lootroop Rockers přijíždí 18. 11. do pražského Futurum Music Baru. Ať už patříte mezi skalní fanoušky jeho sólo věcí nebo čtvrt století dlouhé diskografie jeho kapely Looptroop Rockers, nebo jste na něj narazili až teď, neměli byste si to nechat ujít. Bude to všechno jen ne stejné jako kdykoliv předtím. Život vás často přesvědčí, že všechno je jinak. Právě o tom je jeho nová deska a o tom bude i jeho show v pondělí ve Futuru.

Promoe není jen tak jméno. Promoe je značka. Záruka. Historie. Vzpomínky. Časoprostorovej teleport. Promoe ale není jen ozvěna minulosti. Promoe je současnost. Promoe je budoucnost. Promoe je jedinečnost. „Mí Češi mi rozumí“, může si Promoe říkat už léta. Jeho muzika tu víc než rezonuje. Jeho muzika je s místním prostředím doslova srostlá.

Bez pochyb to bude platit i o jeho nejnovější desce, kterou přijíždí do Prahy představit – The Art of Losing. Čím je zvláštní? Co je jinak? Co jste od něj ještě neslyšeli? Proč byste měli zvednout svá rezignovaná obočí a co byste si měli pustit do svých unavených slechů? Začíná to u změny formální. Desku neprodukoval Embee, ale přesto to zůstalo v rodině. Muziku na album nedal do kupy ani nikdo další ze spřízněných duší, koho byste hledali v kolonce „beatmakers“. Pod jménem Isak’sSon totiž u bubnů najdete někoho, koho byste čekali u mikrofonu.

Parťáka ve zbrani z Looptroop Rockers jménem CosMIC. Jiná je i tematická oblast, která na základech jeho zvukových ploch vyrostla. I vítězný typ občas pukne. I neúnavný vytrvalec nakonec padne. Každý boj nejde vyhrát. A právě o tom nová deska je. O ztrácení, o přicházení. O tom, že na něco musí být dva a i když zatnete zuby a snažíte se víc, jsou situace, které nejdou přeprat silou ani ještě větší silou. Místo ven, směrem k pokrytectví společnosti, politice, nespravedlnosti a válkám na světových frontách se obrací dovnitř – k debaklům na frontách vztahů. Umění prohrát je jedno z největších. Tohle umění prohrávat bude bezpochyby naprosto triumfální. Přijď se přesvědčit a zažít to na vlastní husí kůži.

Naživo už v pondělí 18. listopadu v pražském Futurum Music Baru v rámci akce Losing Boombox.

Ticket link: https://futurum.musicbar.cz/program/losing-boombox-promoe-swe/
FB event: https://www.facebook.com/events/2212080029058003/

Losing Boombox
PROMOE / SWE
18.11. 2019 doors 20:00
Futurum Music Bar

Vstupenky jsou v předprodeji za 450 Kč + poplatky na webu Futurum Music Baru, pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), GoOut.cz a v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Na místě 550 Kč.

Zdroj: TS