Vypočuj si čerstvý hit od Tiana Moona a Jana Bendiga s názvom BEJBYRIDE

Novinka, o ktorej je reč nesie názov BEJBYRIDE a už na prvé vypočutie si nás získa svojim rytmom a nezameniteľným prejavom oboch interpretov.  

Tian Moon oslovil do spolupráce Jana Bendiga, jedného z najvýraznejších osobností českej hudobnej scény, ktorý trefne vystihol atmosféru skladby a svojím charizmatickým a jedinečným štýlom podčiarkol charakter celej skladby.

Slov bolo už dosť! Teraz prišiel čas na novú hudbu! Takto sa vyjadril na svojom Instagrame známy český interpret, Jan Bendig.

„Od prvního momentu, co jsem skladbu slyšel jsem cítil, že to je song, který momentálně vystihuje moje pocity a já chci být jeho součástí. Je to neskutečná pecka a těším se, co na ni řeknete i vy. Je to totiž úplně něco jiného, než čekáte.“ – dodáva Jan Bendig.

BEJBYRIDE dostal aj vizuálne spracovanie, ktorého autorom je Martin Miko z ILLUMINATE. Pod mix a master skladby BEJBYRIDE sa podpísal producent Marcus G.

„Keďže moji fanúšikovia mali možnosť odo mňa počuť v poslednej dobe len tracky, ktoré majú hlbší význam a depresívnejšiu atmosféru, rozhodol som sa, že moju tvorbu okorením niečím živším. Život je aj o zábave, o ambíciách, a ženách, ktoré nemusia vždy reprezentovať len nešťastnú lásku. To všetko má BEJBYRIDE. Veľmi sa teším, že práve Jan Bendig prijal spoluprácu a stal sa súčasťou tejto skladby.“ – hovorí Tian Moon.

https://www.instagram.com/illuminate_production/
https://www.instagram.com/tian.moon/
https://www.instagram.com/bendigjan/
▹ Stream:  https://rukahore.ffm.to/tianmoon_bejbyride

Zdroj: TS
Foto: Andrej „Hrušo“ Hrušovský