Vydavateľstvo Real Music House bude 18. júna oslavovať koncertným večerom.

Dlhé ticho. Tak by sa dalo zhrnúť obdobie od minuloročného marca. Uvoľnenie “pandemických“ opatrení a pomalý návrat do koncertného života. To sú dva dôvody na hudobnú oslavu. Vydavateľstvo Real Music House prichádza už s tretím koncertným večerom pod názvom Real Music House Night. Ten sa tento rok uskutoční v piatok 18. júna o 19:00 v priestoroch Ahoy Cafe na bratislavskom Devíne. V rámci programu vystúpia Soňa Horňáková, Eva Šušková, Robert Pospiš, Martin Sillay, Eugen Prochác, Nikolaj Nikitin, Jancsi Rigó Jr., Branislav Dugovič, Peter Bálik a ďalší…

„Pozorne sme sledovali vývoj “pandemickej“ krízy. Preto sa Real Music House Night koná o poznanie neskôr ako po minulé roky. Vieme, že podujatí je v súčasnosti neúrekom, a je to pochopiteľné. Veríme, že hudobná oslava našej značky priláka publikum, ktoré docení “multižánrovosť“ koncertného večera. Zahrajú naši priatelia a v neposlednom rade výborní hudobníci. Každý z nich patrí pod značku nášho vydavateľstva. Spája nás radosť z hudby a dobré vzťahy,“ dodáva k dramaturgii Real Music House Night Vol. III Robert Pospiš, hudobník a spoluzakladateľ vydavateľstva Real Music House. Príjemné prostredie a originálna lokalita. „Tento rok sme sa rozhodli pre priestory Ahoy Cafe pod Hradom Devín. Fakt, že sa v jeho blízkosti spájajú rieky považujeme za symbolický. Aj my sa snažíme spájať. Hudobníkov aj žánre. Počas večera určite príde aj na spontánne “hosťovanie“ naprieč jednotlivými vystúpeniami. Tešíme sa na to,“ pozýva Martin Sillay.

Počas koncertného večera si budete môcť zakúpiť tituly z ponuky vydavateľstva Real Music House. Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia. Vstup na podujatie je zdarma. „Bude to večer venovaný slovenskej hudba. Chceme, aby sa hudobníci aj publikum cítili ako jedna komunita. Veríme, že to bude hudobné stretnutie, na ktoré nezabudnú,“ uzatvára Robert Pospiš.

Viac informácii o podujatí Real Music House Night Vol. III: https://www.facebook.com/

Zdroj: REAL MUSIC HOUSE