Vychutnajte si on-line koncert skupiny Volume z pohodlia domova a podporte dobrú vec.

Hoci koncertné sály či kluby zívajú v tomto období prázdnotou, fanúšikovia rockovej hudby o svoje zážitky neprídu. Multižánrový večer s názvom Kultúrou proti nude budú môcť sledovať on-line prostredníctvom live streamu. Podporia tak nielen lokálnu scénu ale aj záslužnú prácu zdravotníckych pracovníkov.

Tieto dni nám v dôsledku opatrení proti šíreniu koronavírusu prinášajú množstvo nových skúseností. Jednou z nich je aj presúvanie hudobnej produkcie z pódií do on-line priestoru. Pre tých, ktorým živé koncerty chýbajú, ide o vítané a originálne riešenie.

V priestoroch klubu Hangár v Trenčíne sa už 2. mája 2020 uskutoční multižánrový večer s názvom Kultúrou proti nude, ktorý budete môcť sledovať prostredníctvom Facebook-u či portálu tootoot.sk. „Chceli by sme predstaviť rôzne vystúpenia umelcov z Trenčína, ktorí aj v týchto ťažkých časoch pre kultúru majú neskutočnú chuť realizovať sa. Hlavnou hviezdou večera bude skupina Volume,“ informuje portál.

Najväčšou výhodou je, že pripojiť sa môže ktokoľvek. Takýmto spôsobom budeme blízko aj tým, ktorí by na náš koncert za normálnych okolností prísť nemohli,“ povedal spevák skupiny Volume Majo Krátky. Atmosféra on-line koncertu bude nová aj pre samotnú skupinu. „Áno, bude to nezvyk keď pod pódiom neuvidíme ľudí. Chýbať nám bude aj potlesk, ale myslím, že každý, kto bude koncert sledovať, môže tlieskať aj doma. Tentokrát však potlesk nebude patriť nám, ale zdravotníckemu personálu,“ dodal Majo.

On-line koncert Kultúrou proti nude sa uskutoční zadarmo s možnosťou dobrovoľne finančne prispieť pre potreby Infekčného oddelenia trenčianskej nemocnice.

Zoznam účinkujúcich a všetky podrobnosti nájdete na nasledujúcich linkoch:

https://bit.ly/3bLAKXO
https://lnk.sk/qCU7

Zdroj: TS