Vychutnajte si kávu v inšpiratívnom prostredí kaviarní CrossCafe.

Milujete kávu a rádi si ji vychutnáváte v inspirativním prostředí? Oceníte v hektickém dni či při víkendové procházce městem kromě kávy také lahodný dortík, či chutný čerstvý sendvič? Pak zkuste navštívit jednu z poboček českého řetězce kaváren CrossCafe. 

Kavárny CrossCafe vynikají originálním prostorem a prostředím. Každá kavárna je designově a funkčně navržena tak, aby celkově zpříjemňovala pobyt návštěvníků uvnitř. Podkresová hudba baví, ale neruší, jsou zde místa pro klidnou práci, stejně jako místa více společenská. Vybrané kavárny obsahujídětský koutek, jiné pak pracovní stoly se zásuvkami a lampičkami. Standardem všech kaváren je nekuřácké prostředí a wi-fi připojení.

Sortiment CrossCafe se vyznačuje důrazem na kvalitní suroviny a zdravý životní styl. Najdete zde kávu nejvyšší kvality, kterou si můžete nechat připravit v nejrůznějších variacích tak, aby plně odpovídala vašim chuťovým preferencím. Pochutnat si zde můžete i na domácích dortech vlastních receptur, které jsou připraveny z kvalitních surovin bez náhražek. Ráno si zde vyberete z bohaté nabídky snídaní a přes den je možné si pochutnat na některém z rozpékaných i studených sendvičů včetně salátu. K oblíbeným vitamínovým nápojům patří čerstvé šťávy z pomerančů a grapefruitů.

V Praze najdete kavárny CrossCafe na Andělu, autobusovém nádraží na Florenci, v Atriu na Karlově náměstí, v Metropoli na Zličíně,  další pak v ulicích Kateřinská a Štěpánská. V Plzni můžete kavárny navštívit v ulicích Solní, Jungmannova, v Galerii Dvořák, na Anglickém nábřeží, na Doubravce, dvěkavárny pak v OC Olympia. Celkem má řetězec CrossCafe 13 poboček a stále se otevírají další. Více informací naleznete na www.crosscafe.cz

Zdroj: ASPEN.PR s.r.o.