Vychádza nový album Flash the Readies!

Kapela Flash the Readies vznikla již v roce 2006. Za tuto dlouhou dobu stihla nejen jednu regulérní desku, dvě EP, spoustu koncertů, ale také dvě klinické smrti spojené s výměnou většiny členů kapely a hlavně velmi dlouhý a zajímavý vývoj ve vlastní tvorbě. Nyní plave ve vodách alternativního rocku, ruku v ruce s psychedelií, ke vzdáleným břehům post rocku…

Klíčovým prvkem nové desky je její koncepční pojetí, které si kapela vyzkoušela už na předešlém EP Desert station (2010) a nyní se tímto směrem vydává zcela otevřeně. Součástí desky je originální komiks, který dokresluje samotný příběh a dodává celku výjimečnou výtvarnou atmosféru. Tento celek kapela prezentuje na speciálním webu www.flashthereadies.com/inbelvedere, vytvořeném právě jen pro desku In Belvedere.

Album In Belvedere vychází 1.3.2013 v digitálních formátech MP3 a FLAC a bude ke stažení na stránce flashthereadies.bandcamp.com.

Dne 1.4.2013 vyjde deska v omezeném nákladu ve formě výpravného digipacku jako příloha magazínu Full Moon #28. Album bude k dispozici zdarma pro všechny předplatitele, v e-shopu Full Moonu, na několika vybraných distribučních místech, ale také na koncertech a webu kapely.

Kapelu desku pokřtí 13.3.2013 v olomouckém Jazz Tibet klubu.

Flash the Readies:
kytary, zpěv: Tomáš Valent
klávesové nástroje: Petr Mlynář
bicí: Roman Mlynář
nehrající kapitán: Toropedal
komiks: Tomáš Petřík

Web s prezentací desky In Belvedere:
www.flashthereadies.com/inbelvedere

Zdroj: Flash the Readies